Landejendom fra EDC

Skovvangen 6

8722 Hedensted

7/6 rum, 236 m²
Solgt

Velkommen på Skovvangen 6, nærmere bestemt DANNEVANG

Her kan du blive ejeren af en helt fantastisk hesteejendom, som indeholder alt, hvad du drømmer om. Her er kort til Hedensted, hvor der er fra skole og institutioner til fri­tidsak­ti­vi­te­ter og butikker. Endvidere er her knap 15 min. kørsel til Vejle og Horsens, samt 5 min. til mo­tor­vejs­net­tet E45.

Fantastiske he­ste­fa­ci­li­te­ter
Med knap 10 ha jord er der fri leg for heste og andre dyr. Nyd at se dem græsse rundt i det skønne, grønne landskab; Giv dem en tur på ovalbanen, i ridehallen, udendørsbanen, 20x60m eller måske bare ud i den nærtliggende, kuperede natur?

Ridehallen (20x40m) fremstår med fiberbund og træbeklædning fra 2012, og er gennemtænkt ned til mindste detalje, således akustik og støv holdes på et fornuftigt niveau – Det er ingen hemmelighed, at især ridehallen er et populært tilvalg for mange, der ønsker opstaldning.
Og netop opstaldning er der god plads til. I sælgers ejertid har her været helt op mod 35 islandske heste!
I forlængelse af rytterstuen er et 90m2 overdækket areal, hvor hestene kan sadles op. Herfra ledes du videre ind i stalden med masser af op­be­va­rings­plads og mulighed for bokse. Dertil hører flere læskure.

Rytterstuen
202m2 arkitekttegnet rytterstue fra 2008, hvoraf der også er indrettet 4 værelser, samt stort disponibelt rum på førstesalen. Her er naturligvis både køkken og badeværelse, samt plads til festlige lejligheder og hyggelige stunder.
Bygningen har flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og har er­hvervs­re­gi­stre­ring, således alt fra behandlerrum, B&B til kursuscenter er helt oplagt, men det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Stuehuset
Suverænt, arkitekttegnet stuehus fra 2008 med plads til den store familie! Hele 236 m2 fordelt på to plan med stort køkken og spisestue i halvåben forbindelse. Viktualierum. Fantastisk stue i kip med flot pejseindsats. For­æl­dre­af­de­ling med soveværelse og badeværelse. Værelse / kontor. Gæstetoilet og stort bryggers med plads til alt det praktiske.

Førstesalen byder på stor repos, 4 store værelser og stort badeværelse med både dobbelt brus og dobbelt håndvask!
Både stuehuset og rytterstuen opvarmes via centralt stokerfyr. Endvidere er her installeret solcelleanlæg på staldbygningen.

Uden­dørs­for­hold
Haven omgives af træer og buske, så du helt privat kan nyde den rene luft og områdets stilhed. Dertil er her flere solterrasser, så du både kan nyde morgen-, middags- og aftensmaden i din lukkede have.
Plantekasser, ’’vild med vilje’’, drivhuse, frugttræer – Ja, mulighederne er mange…

Bilerne parkerer du i garagen, og så er du klar til at komme hjem.

Ejendommen her skal opleves. Det er et helt igennem imponerende og opløftende sted.
Vi glæder os til at vise dig det hele!

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
87203342
Boligareal
236 m²
Vægtet areal
227 m²
Rum/værelser
7/6
Grundareal
9,81 ha
Byggeår
2008
Energimærke
C
Liggetid
502 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Marie-Louise Nørbo Eg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mlj@edc.dk20 14 79 11EDC Hedensted

EDC Hedensted

Østerbrogade 21, 8722 Hedensted

872@edc.dk75 89 02 22