Landejendom fra EDC

Attrupvej 12

9460 Brovst

375.000 kr.

4/2 rum, 86 m²

LILLE HYGGELIGT HUS MED FJORDUDSIGT - UDEN BOPÆLSPLIGT

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Huset er beliggende i idylliske omgivelser i Attrup by med kort afstand til Attrup lystbådehavn, Limfjorden, Alsbjerg Bakker og Kokkedal Slot. Der er ca. 5 km til Skovsgård hvor der er børnehave, skole, idrætshal, ind­købs­mu­lig­he­der og off. trans­port­for­bin­del­ser. Huset ligger på en skøn lille grund på 229 kvm med hyggelig velanlagt have. Husets og grundens størrelse samt beliggenhed gør, at huset ligeledes er velegnet som fritidsbolig.

Huset er opført i 1877, men senere ombygget og moderniseret med bla. nyere tag og nyere vinduer. Boligareal ialt 86 kvm heraf tagetage 30 kvm. Der er desuden træcarport med lille redskabsrum samt udhus med værksted. Nem lille grund med dejlig overdækket terrasse og flot udsigt til Limfjorden.

Huset er indrettet med baggang med klinkegulv og trappe til 1. sal. Nyere badeværelse med lyse klinker, bruseniche samt gulvvarme, pænt køkken med spiseplads, hyggelig stue med fritliggende loftsbjælker og kig til Limfjorden, lille forgang. 1. sal er indrettet med soveværelse, værelse samt disp. rum. Boligen fremstår særdeles pæn og velholdt overalt.

Din sikkerhed for en ordentlig handel

Stort lokalkendskab og mange års erfaring, er din sikkehed for en ordentlig handel