Landejendom fra EDC

Kirkegårdsvej 3A, Hørby

9500 Hobro

1.095.000 kr.

5/4 rum, 163 m²
1. sal står uudnyttet

Hyggeligt landsted med gildesal, dobbelt garage og potentiel 1.sal

Dejligt landsted lidt udenfor Hørby med let forbindelse til Hørby Skoleby (3 km), Hobro (4 km) og ikke mindst mo­tor­vejstil­kør­sel. Skolebussen til Ro­sen­dals­sko­len kører lige forbi.

Overskuelig naturgrund på 8.235 kvm., hvor der er plads til dyrehold eller bare til at boltre sig på med forskellige uden­dør­sak­ti­vi­te­ter.

Foruden boligen er der en garage med tilstødende gildesal / hobbyrum og i forlængelse af boligen er der en længe, der nemt kan indrettes til værksted eller bruges til opbevaring.

Boligen fremstår indvendigt velholdt og lys og har en god planløsning. Fra kombineret bryggers / entre kan man gå direkte i køkken eller i et gangareal. Det er et lyst køkken med god skabs- og bordplads og der er også plads til spisebordet. Herfra kan man gå i stuen, som rummer både ophold- og spisestue og udgang til terrassen, hvorfra udsigten til haven og åbne marker kan nydes. Fra stuen er der åben mod en pejsestue med brændeovn, der pt. bruges som kontor af ejeren. Her foruden indeholder stueetagen også soveværelse og to værelser og et flot og stort nyere badeværelse. Fra gangarealet er der lavet trappe til 1.sal, hvor der er tre indrettede værelser, der dog ikke er godkendt til bolig.

Landstedet har en god placering for familier med børn, da der er kort vej til det populære område i Hørby Skoleby, hvor man finder alt, hvad man skal bruge i hverdagen - indkøb, idræts­fa­ci­li­te­ter, skole og daginstitution. Da ejendomdommen er beliggende tæt ved motorvejen, er det også en super ejendom for pendlere.

Din lokale mægler

Som din lokale ejendomsmægler er jeg opvokset i området som jeg sælger boliger i. Jeg kender alt til hver enkelt lille smutvej og hvad der sker i lokalområdet så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal mægler.

Anders Albrecht Andersen

Partner, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver & Vur­de­rings­ansvar­lig Totalkredit

andersa@edc.dk22 26 52 8698 52 55 11EDC Søren Jensen