Landejendom fra EDC

Hobrovej 31, Rold

9510 Arden

6/4 rum, 188 m²
Solgt

Unik land­brugs­e­jen­dom med 21 HA jord og charmerende stuehus ved Rold Skov

Lidt syd for den lille hyggelige landsby Rold, der har lagt navn til den om­kring­lig­gen­de smukke Rold Skov, har vi nu fornøjelsen at udbyde denne unikke land­brugs­e­jen­dom med 21 hektar jord, hvoraf de 16,7 hektar p.t. er udlejet med en årlig lejeindtægt på cirka 127.000 kroner. Resten af jorden er naturområde med god jagt – til ejers egen rådighed.

Det fritliggende stuehus, opført i 2006, er i sig selv også noget helt særligt. Det byder på 188 veldisponerede og indbydende kvadratmeter i 1 ½ plan og med mange fine detaljer og opført i gode kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler.

I bydes velkommen indenfor i stor entré med trappe til førstesalen. Stueplan byder desuden på bryggers, stort og stemningsfuldt køkken-alrum – adskilt til stue af flot fransk dør – en stue, der udmærker sig med en meget charmerende karnap med spiseplads, og hvor lyset og naturen udefra bare vælter ind. Desuden et flot badeværelse og stort soveværelse med udgang til skøn, sydvendt og solrig fliseterrasse.

Førstesalen byder på tre dejlige værelser, endnu et badeværelse og stue med udgang til en sydvendt altan med en storslået udsigt over den parklignende have og den om­kring­lig­gen­de natur. At sidde her og nyde kaffen om morgenen eller et glas vin om aftenen – så bliver det vist ikke meget bedre…

Der er rigtig gode udbygninger med gamle stalde, lade, garage og værksted. Her er rigelig med plads med mange forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Huset opvarmes med en miljø- og energivenlig varmepumpe.

Som nævnt er hovedparten af ejendommens 21 hektar jord i dag udlejet. Til henholdsvis markdrift og dyrkning af juletræer. Cirka tre hektar er til ejers egen rådighed, og byder på en rigtig god jagt. Er man ikke til jagt, så kan dyrene og naturen bare nydes.

Herlighederne ligger lidt syd for Rold, der er en lille, hyggelig landsby med omkring 250 indbyggere – og skønt omgivet af Rold Skov.

I Rold findes en kro, som lige nu er ved at blive moderniseret, et cirkusmuseum og et par spe­ci­al­for­ret­nin­ger, men ellers er stationsbyen Arden kun nogle få minutter væk. Arden byder på det meste – togstation, skole, institutioner, foreninger, dag­lig­va­re­bu­tik­ker, spe­ci­al­for­ret­nin­ger, svømmehal, rideskole, naturlegeplads, dyrehave plus meget, meget mere…

Desuden er der heller ikke langt til Vebbestrup, der byder på en anerkendt og populær privatskole og det landskendte ismejeri, hvortil folk valfarter til fra nær og fjern.

Endelig tager det ikke mange minutter at komme ud på motorvejen fra Rold, hvilket gør det nemt at komme til byer som Aalborg, Aarhus og Randers.

Det vil glæde os at vise jer Hobrovej 31 i Rold – en unik land­brugs­e­jen­dom med masser af jordtil­lig­gen­de, som tilsammen rummer et væld af muligheder.
©EDC Terndrup

VARME
Ejendommen opvarmes med luft til vand anlæg

VAND
Ejendommen er tilsluttet fælles privat vand fra Rold vandværk

KLOAK
Ejendommen har trixtank

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95706028
Boligareal
188 m²
Vægtet areal
181 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
21,18 ha
Byggeår
2006
Energimærke
B
Liggetid
50 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dk22 51 82 11EDC Carsten Bech

EDC Carsten Bech

Hadsundvej 20, 9575 Terndrup

957@edc.dk98 33 55 55