Landejendom fra EDC

Sjøstrupvej 44, Gislum

9600 Aars

5.195.000 kr.

8/6 rum, 295 m²
Perfekt til erhverv

En oplevelse udover det sædvanlige

FANTASTISK LIEBHA­VE­RE­JEN­DOM UDENFOR Aars
Allerede ved ankomst til ejendommen, kan man fornemme, at man nu skal til at opleve noget helt særligt. Så snart man drejer ind ad indkørselen tordner den smukke ejendom frem godt tilbagetrukket fra vejen. Den er helt vanvittig flot! Gårdspladsen er lige så snorlige som resten af ejendommen - intet er overladt til til­fæl­dig­he­der­ne! Man bliver budt velkommen hjem med maner.

Ejendommen entreres via stor entre. Fra entréen er der adgang til stort gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med brus. Boligens køkken/alrum er en historie for sig. Her er masser af plads og det smukke køkken passer perfekt ind i husets herskabelige stil. Her er højt til loftet, akustiklofter og masser af lys fra de store vinduespartier - direkte udgang til solrig terrasse med udsigt udover markerne. Fra alrummet er der adgang til en smuk opholdsstue - her er hyggeligt og masser af lys. I stueetagen findes desuden 2 værelser samt stort og anvendeligt bryggers.

Via den smukke trappe er der adgang til husets rummelige 1. sal. Her er stor repos, som i dag er indrettet til mindre stue - herfra er der udsigt over gårdspladsen. På 1. salen er der 3 store værelser, stort soveværelse med walk-in samt lækkert badeværelse. Fra soveværelset er der flot udsigt over det landlige idyl og markerne.

Alt er gennemtænkt i dette smukke hus og der er en rød tråd igennem alt, hvad der hedder materialevalg.

En ejendom der er oplagt til liberalt erhverv. Endvidere kan det nævnes at der allerede er seperat elmåler installeret i garage/kon­tor­byg­nin­gen.

Den medfølgende grund til ejendommen er intet mindre end fantastisk. Her er et rigt dyreliv og en mindre sø. Her er simpelthen alt, hvad man kan ønske sig og med rig mulighed for lange gåture. Der er kort afstand til Aars by.

Ejendommen henvender sig til en bred gruppe af købere, da den udover stuehuset og garageanlæg kan tilbyde:
Gode udhuse
Luksus dobbelt garage med tilhørende udhus opført i boligstandard, hvor sælger har haft kontor.
Værksted
Gildesal
Nyt pillefyr
Cen­tral­støv­su­ger
Genvexanlæg
Bålhytte med masser af plads.

Ejendommen er svær at beskrive med ord, så jeg vil i stedet lade billederne tale for sig selv og se frem til at skulle fremvise dette herlige sted for jer.

Det er umagen værd

Hvis man vil hæve sig over middelmådighed, kræver det, at man gør sig umage

René Borg Vinther

Partner - Ejendomsmægler - Køberrådgiver MDE*

rb.913@edc.dk20 94 40 4698 62 24 00EDC Danebo, Aars