Landejendom fra EDC

Løgstørvej 153

9610 Nørager

3.275.000 kr.

5/4 rum, 184 m²

Hesteejendom med 8 ha grund i cykelafstand til Nørager (Kan også købes med mindre jord)

På mange landejendomme vil I skulle gå på kompromis med at få freden fra den landlige beliggenhed mod at være lidt længere væk fra byen - men her har I undtagelsen!

I bydes nemlig velkommen til denne hyggelige landejendom, der ligger ideelt placeret med kun 1 km til Nørager og endnu kortere til Sor­te­bak­ke­sko­len, hallerne og hundeskov, hvor man har sti til - uden at skulle krydse vejen, vel at mærke. I Nørager er der desuden en god Spar-butik, bager og flere fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

På denne gode placering nyder I godt at landlivets fred og I får god plads omkring jer med et 8 hektar stort grundareal, hvoraf 5 ha. er bortforpagtet (til kr. 18.000,- om året) og ellers med en stor grund og overskuelig have.

Bygninger fremstår gode og er særligt gode til jer, der ønsker hestehold, da der allerede er optimale staldforhold med flere gode hestebokse og på grunden er der også god plads til dem. Dertil kommer udhuse med mulighed for værksted, opbevaring, mv.

Stuehuset fremstår med løbende mo­der­ni­se­rin­ger og god plads til familien. Det er indrettet med en entré med adgang til disponible rum og et badeværelse. Dejligt køkken med åben adgang til spiseplads og til opholdsstuen. Endvidere er der et godt soveværelse. Overetagen er indrettet med nogle gode store værelser, et disponibelt rum og repos med fin plads.

Her får I gode rammer omkring jeres hverdag og en oplagt ejendom, hvis I ønsker en ejendom med god plads og forhold til hest og/eller andre dyrehold.

I får også en god beliggenhed i forhold til vej­for­bin­del­ser, da der kun er 6 min. til motorvej E45, 10 min. til Hobro og på en halv time kan I også nå til Aalborg, Randers eller Viborg.

Kontakt os for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Johnny Svendsen

Partner - Ejendomsmægler & valuar, MDE*

js@edc.dk20 40 66 0798 62 24 00EDC Danebo, Aars