Landejendom fra EDC

Skovbrynet 62, Hvam

9620 Aalestrup

1.595.000 kr.

5/3 rum, 130 m²

Sjælden udbudt, - særdeles velbeliggende naturejendom

Virkelig charmerende ejendom, i smukke landlige omgivelser, her får man fantastisk udsigt og smuk natur, - rådyr kommer på besøg i haven, og drikker ved søen.

Ejendommen har været i familiens eje i næsten 70 år, og det afspejler den stand ejendommen og omgivelserne fremstår i, alt er passet og plejet, og den er smukt højt beliggende, - på de gode dage kan man ane fjern­var­me­vær­ket i Aars, og der er udsigt til Vognsild Kirke.

Fyret på ejendommen er af mærket Twin Heat, - her er man ikke låst af træpiller, men har mulighed for, at fyre med fastbrændsel, flis, kakaoskaller, korn og naturligvis træpiller, så i disse energimæssigt udfordrende tider, er man ikke låst, men har stor fleksibilitet i forhold til opvarmning.

Pendler man, er her kort afstand til hovedvej A13, så skal man til Viborg eller Aalborg, Skive, Horbro, eller Randers, så er infrstrukturen god, og Aarhus nås indenfor én time, så vi befinder os i hjertet af Jylland.

Ejendommen er beliggende på en ca. 50.000 kvm stor grund med sø og mose. Bygningsmassen er centralt beliggende på grunden med jorden sammenhængende omkring bygningerne.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt, og har igennem årene gennemgået en flot renovering, således den idag fremstår flot, indbydende og ind­flyt­nings­klar, her er igennem årene skiftet køkken, bad og bryggers, og ejendommen er, som nævnt, særdeles velholdt.

Kontakt EDC Danebo Aars på tlf. 98622400 for en fremvisning af denne virkelig velbeliggende og velholdte ejendom.

Hjemmet er rammen om livet

Begrænsninger er kun en opfattelse af hvad vi reelt kan opnå

Rene S. Rold

Ejendomsmægler - Køberrådgiver MDE

rs@edc.dk20 76 55 7798 62 24 00EDC Danebo, Aars