Landejendom fra EDC

Søholtvej 6

9750 Østervrå

7/4 rum, 258 m²
Solgt

Stemningsfuldt landsted med skov og parklignende have nær Østervrå

Det er svært ikke at blive lidt blød i knæene, når man står overfor en ejendom som denne i Nordjylland. Den ligger smukt i landskabet blandt bølgende marker - ja tilmed lige, der hvor vejen “slår en bugt”. Her venter de heldige købere et stort og velholdt stuehus på 258 m2, flere tidligere land­brugs­byg­nin­ger samt en dejlig grund med en parklignende have og en hyggelig løvskov. Velkommen til!

Nærmeste by er Østervrå, der ligger fire kilometer væk. Byen har de fleste af hverdagens fornødenheder såsom folkeskole, dag­in­sti­tu­tio­ner, flere supermarkeder, lægehus, apotek m.m.

Stuehuset er fra 1913 og står flot og velholdt. Det har både bevaret den originale stil og er dertil løbende opdateret og generelt godt vedligeholdt. Taget blev skiftet for bare 15 år siden, mens tagene på udbygningerne blev malet i 2022. Langt de fleste af husets vinduer er udskiftet, og derudover er badeværelset renoveret. Og både her, i bryggerset og i den ene stue er der indlagt gulvvarme.

Du oplever boligens flotte indre, fra du står i entréen. Her er lyst plankegulv og trappe op til førstesalen. Trappen er faktisk husets originale fra 1913, og står stadig utroligt yndefuld. Det flotte plankegulv fortsætter ind i de to stuer en suite, hvor huset viser sig fra sin flotteste side.

Her er stuk og rosetter i loftet, og omkring Dan­ne­brogs­vin­du­er­ne hænger smukke, knaldrøde gardiner i den helt rigtige, gammeldags stil. Stuerne adskilles af fløjdøre, og derudover får I endnu en flot stue, et nydeligt spisekøkken, bryggers, soveværelse, badeværelse og et fyrrum. Alle samme pæne, gode rum.

På førstesalen venter en stor, møblérbar repos, som giver adgang til tre soveværelser. Etagen er ikke renoveret, ligesom stueplanet men er absolut beboelig, som den står. Derudover er kun halvdelen af etagen udnyttet, og der er således mulighed for at udvide huset yderligere.

Gårdens andre længer består af en stor lade på over 500 m2, en tidligere staldbygning samt en dobbeltgarage, der også er indrettet med værksted. Midt mellem længerne ligger en stor gårdsplads belagt med perlesten. Foran stuehuset er lavet et plateau, der kigger ud over pladsen. Her kan man fint have et cafébord og et par stole stående og nyde en kop kaffe i solen. På den anden side af huset strækker den store have sig helt ind skoven bagved og skaber et fantastisk uderum.

Alt i alt en rigtig flot og stemningsfuld ejendom med stor her­lig­heds­vær­di og en fantastisk beliggenhed i landskabet.

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
93006165
Boligareal
258 m²
Vægtet areal
263 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
2,03 ha
Byggeår
1913
Ombygget
1960
Energimærke
G
Liggetid
140 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Ole Bouet

Salg og vurdering

ob@edc.dk21 67 71 17EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77