Landejendom fra EDC

Slustrupvej 25

9900 Frederikshavn

2.295.000 kr.

7/5 rum, 223 m²

Landejendom med fredskov og adgang til Skærum Å

Selvom Kattegat kalder, findes nogle af Vendsyssels smukkeste områder faktisk indenlands. Det opdager I selv, hvis I lægger vejen forbi denne i særklasse naturskønt beliggende landejendom, der ligger omkranset af vandløb og fredskovens gamle egetræer – og som direkte nabo til den fredede Skærum Ådal.
Sagt på en anden måde får I en ejendom i traditionel forstand. En ejendom som ikke kun består af mursten, kvadratmeter og underskrifter, men som realiserer sit potentiale, når den bliver drevet. Omfanget bestemmer I naturligvis selv. I kan nøjes med at skove jeres eget brænde og udvide den sunde, økologiske køkkenhave, eller I kan leje de knap 10 hektar skov ud til jagt. Et par hektar er desuden udlagt som til­skuds­be­ret­ti­ge­de græsarealer, og I egen vandforsyning, hvilket også resulterer i kontante besparelser.
Skoven er endda indhegnet, da den har været udgangspunkt for en dådyrfarm, så det siger sig selv, at mulighederne for dyrehold er lidt ud over det sædvanlige. De mange hundrede ud­huskva­drat­me­ter fremstår yderst velholdte, så I kan benytte rummene til alt fra stalde og liberalt erhverv til det helt store, pladskrævende arsenal af hobbyer.
Med to primære bygningsdele omkring den centrale gårdhave er udgangspunktet klassisk. Men selvom ejendommen på alle måder står fast forankret i den jyske muld, er udsynet både moderne og globalt. Tilkørslen til in­for­ma­tions­mo­tor­vej­en går via lynhurtigt fibernet, og der er installeret både lader til elbil og en energieffektiv luft-til-vand-varmepumpe. Sidstnævnte suppleres selvfølgelig af et brændefyr, og drømmen om at blive CO2-neutral er for længst blevet til virkelighed.
Stuehuset er ikke bare rummeligt, men ganske veldisponeret og løbende renoveret fra 1974 og helt frem til 2020. Store opholdsrum i stueplan afløses af en væ­rel­ses­af­de­ling på første sal, som foruden fire værelser også byder på et badeværelse med adgang til sauna. Det største soveværelse har endda udgang til en sydvendt altan, mens I får et femte værelse i stueplan. Her finder I yderligere et badeværelse foruden køkken og to stuer. Bryggerset er livsnødvendigt, og det samme kan næsten siges om den skønne, sydvendte udestue.
Afsæt dog masser af tid til de små og mellemstore eventyr, som udspiller sig på jeres egen grund. Snu ræve jager mindre snu blishøns, mens ørrederne arbejdsomt trawler åen for insekter og småfisk. Ikke mindst er landskabet pragtfuldt, og som det ofte er tilfældet, når dansk natur for alvor folder sig, har istiden haft sit at sige. Gletsjere har skubbet kolossale landmasser foran sig, så de er blevet til det, vi i dag kender som Jyske Ås.
Og lige her – 38 meter over havets overflade – inviterer vi jer til at tage en dyb indånding. For I skal selvfølgelig kontakte os for en fremvisning.

Fakta om Frederikshavn (58.864 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
29,9
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.011 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.809 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.778 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
93005948
Boligareal
223 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
10,73 ha
Byggeår
1936
Ombygget
1974
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.758 kr.
Pris/m²
10.625 kr.
Liggetid
398 dage
Pris
2.295.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Kælder
6 m²
Vægtet areal
216 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
2.295.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 2496 89 04 77EDC Lars Jensen