Villa fra EDC

Danmarksgade 29

7620 Lemvig

449.000 kr.

4/2 rum, 119 m²

Klassisk og centralt beliggende mu­rer­mester­vil­la

Mu­rer­mester­vil­la­en er måske den mest klassiske og genkendelige boligtype, vi har. Man finder ofte husene på centrale adresser i landets gamle købstæder, hvilket også er tilfældet for Danmarksgade 29 i Lemvig. Villaen byder på fine, charmerende rammer, og har I mod på opgaven, er der mange muligheder for at opnå stor udnyttelse af det indvendige areal.

Det betyder også, at huset henvender sig bredt. Selvom udgangspunktet på 119 bo­lig­kva­drat­me­ter ikke er uoverkommeligt, kan I føje 74 etagemeter til helheden ved at renovere underetagen og gøre pladsen mere anvendelig. Til kernefamilien er huset således meget velegnet, og byggestilen er generelt mere populær end tilsvarende etplanshuse.

For der er ingen tvivl om, at man kommer langt med lidt charme. Knap hundrede år senere fremstår villaen fra 1937 i hvert fald stadig som et behageligt bekendtskab, og lægger I lidt kræfter i grundhuset, får I hurtigt skik på de ydre rammer. De færreste boliger kan bryste sig af gesimser og tegltag med svaj, så ejendommen må siges at være indsatsen værd.

In­dret­nings­mæs­sigt følger boligen en skabelon, som er traditionel for mu­rer­mester­vil­la­er. Det høje stueplan samler opholdsrummene, så førstesalen kan holdes privat, når I har gæster. Her får I to værelser, der flankerer boligens badeværelse, og sløjfer I skorstenen, kan man med lidt god vilje etablere et ekstra værelse heroppe. Boligen har nemlig i den forbindelse indlagt fjernvarme.

Stueplan byder på et lille gæstetoilet til højre for entréen, mens de egentlige opholdsrum indtager resten af boligen. I får således et ganske veldisponeret køkken-alrum, og åbner I op mod den tilstødende dobbeltstue, kan I nemt få et stort, lyst og moderne opholdsområde. Ikke mindst byder kælderen på et væld af disponible rum. I praktisk regi har I vaskerum og viktualierum, mens de to største rum kan renoveres og anvendes til mange forskellige formål.

En mindre garage supplerer selve huset, som desuden ledsages af en baghave i en god størrelse. Haven har passet sig selv et stykke tid, men det har æbletræet og de grønne hegn bestemt ikke taget skade af.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Ønsker I at høre mere om mulighederne? Eller måske bestille en fremvisning, så I selv kan tage bestik af opgavens omfang? Så kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104848
Boligareal
119 m²
Kælder
74 m²
Vægtet areal
148 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
593 m²
Antal etager
3
Byggeår
1937
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.351 kr.
Pris/m²
3.034 kr.
Pris
449.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-9,00 %
Liggetid
512 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.690 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.112 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00