Villa fra EDC

Engbjergvej 62, Strande

7620 Lemvig

825.000 kr.

6/3 rum, 146 m²

NY PRIS!! - Stemningsfuld mu­rer­mester­vil­la tæt på Vesterhavet med mulighed for seperat ferielejlighed til udlejning

Cirka en kilometer øst for det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Vejlby finder I landsbyen Strande. Denne lille enklave af charmerende, ældre huse suppleres af et trinbræt, hvor VLTJ stopper, men det er de naturskønne omgivelser, som gør stedet be­mær­kel­ses­vær­digt. Her finder I også denne stemningsfulde mu­rer­mester­vil­la, som både kan henvende sig til jer, der drømmer om et skønt fritidshus, og til jer som gerne vil nyde Ve­ster­hav­sky­sten året rundt.

Ejendommen ligger umanerligt smukt tæt på både Søndervese og den nordlige bred af Ferring Sø, og fra husets førstesal kommer udsigten helt til sin ret – I kan endda se til klitterne ved havet. I stueplan er det i stedet den store, skønne have, I har udsigt til, og med 1.384 m² har der været god plads til at gøre noget ud af det. Derfor har baghaven nærmest parklignende karakter med smukke, høje træer, velpassede bede og endda en nydelig havedam med åkander. Flere gode terrasser lader jer nyde det private uderum, og når vejret driller, kommer den dejlige udestue jer til hjælp.

Den klassiske villa er på 146 m², som fordeler sig over to etager, og hver etage byder på både værelser og opholdsrum. I får dog gode muligheder for at ændre på indretningen, så huset kan tilpasses jeres behov. Førstesalen har synlig bjæl­ke­kon­struk­tion, mens stueplan får sin charme fra den gavmilde loftshøjde og de markante dørkarme og trælister. Villaen indeholder i alt tre værelser, hvoraf de to ligger sammen med et stort opholdsrum på førstesalen. Her er et integreret tekøkken, mens stueplan er indrettet med et pænt spisekøkken foruden to lyse stuer en suite. I stueplan ligger også boligens to lyse badeværelser.

1. salen er indrettet som en seperat ferielejlighed, som kan udlejes seperat som ferielejlighed eller fritidsbolig og derved være med til at give et tilskud til ejerudgifterne på huset. Fe­ri­e­lej­lig­he­den har tidligere været tilmeldt fe­ri­e­hus­ud­lej­ning via ud­lej­nings­bu­reau og givet et fornuftigt afkast til sælger. Der er dog ikke en ud­lej­nings­af­ta­le på fe­ri­e­lej­lig­he­den pt., så den kan anvendes af køber alt efter behov, drømme og ønsker.

Selve boligen står dog ikke alene, for i forlængelse af huset finder I en stor, muret garagebygning på 81 m². De ekstra kvadratmeter er gode at have i baghånden, uanset om I vil indrette jer med tanke på hverdagen eller ferierne. Ud over selve garagen med port får I nemlig god plads til værksted eller hobbyrum – eller en kombination, for bygningens indretning sikrer, at I ikke nødvendigvis behøver at vælge mellem drejebænken, træ­nings­ud­sty­ret eller bord­ten­nis­bor­det.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for at høre mere ved en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105340
Boligareal
146 m²
Kælder
8 m²
Vægtet areal
166 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
1.384 m²
Antal etager
2
Byggeår
1920
Ombygget
2012
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
968 kr.
Pris/m²
4.970 kr.
Pris
825.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-17,00 %
Liggetid
294 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.755 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.775 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00