Villa fra EDC

Stationsvej 13, Ramme

7620 Lemvig

425.000 kr.

5/3 rum, 118 m²

Sommerhus eller helårsbeboelse, du bestemmer - Få kilometer til Vesterhavet

Det solide byggeri, den hånd­værks­mæs­si­ge faglighed og det pæne udseende er grundene til, at en mu­rer­mester­vil­la som regel er lidt mere attraktiv end en tilsvarende etplansvilla. Her i Ramme – tæt på skole, indkøb og station – finder I et eksemplar, der indvendigt er opdateret. Mulighederne er mange, og er et fint emne til både udlejning, egen bolig eller endda sommerhus. Du bestemmer.

Der er under 7 kilometer til Vesterhavet og 10 kilometer til Lemvig som er en velfungerende og hyggelig handelsby med et charmerende havnemiljø der især om sommeren sommer af liv.

Hvor de tidlige mu­rer­mester­vil­la­er fremstår pyntelige og detaljerede, hviler de senere byggerier mere i sig selv. Denne ejendom fra 1953 er et godt eksempel på sidstnævnte, for den afdæmpede stil bæres af pæne rødsten fra sokkel til kvist. Udtryk brydes kun akkurat af gesimser samt opskalkning af det fine tegltag, som dermed får antydningen af svaj.

Husets grundplan er stort set kvadratisk, og med fuld kælder har I mulighed for at få endnu større udnyttelse af de knap 200 etagemeter. Som landet ligger nu får I 118 m² bolig i ind­flyt­nings­klar stand. Alle renoveringer er foretaget med lyse materialer, der er helt i tråd med husets stemning.

Stueplan tilhører fortrinsvis opholdsrummene, mens førstesalen tæller to værelser, som begge har en god størrelse. De ligger omkring en lille repos, som også giver adgang til boligens badeværelse, der ligeledes er renoveret og derfor fremstår meget indbydende. I kan dertil føje et tredje værelse i stueplan, hvor også det veldisponerede køkken og den store dobbeltstue er meget hyggelige rum. I stuen giver de store vinduer i tre fag et naturligt lysindfald, og I har I endda en både praktisk og ikke mindst hyggelig pillebrændeovn – det perfekte supplement til den billige fjernvarme, som huset i øvrigt opvarmes med. Endelig får I en lang række disponible rum i kælderen, som har egen indgang og potentiale til mange an­ven­del­ses­mu­li­ge­der.

Den lille baghave har en overkommelig størrelse, og som hyggelig byhave er den helt perfekt. Plænen, legeafsnittet og de hyggelige randbede med rododendron og anden stedsegrøn beplantning kan nemt suppleres med ekstra ter­ras­se­mil­jø­er, hvis I ønsker. Fra adressen har I desuden kort gåafstand til de fornødenheder, som den charmerende landsby gemmer på.

Ramme er en hyggelig by, med et godt sammenhold mellem indbyggerne, og flere by arrangementer i løbet af året. Byen har endvidere skole og et velfungerende foreningsliv for alle aldre både sommer og vinter. Der er et fint samarbejde med de om­kring­lig­gen­de landsbyer i foreningsregi.

Dag­in­sti­tu­tion­s­til­bud finder man i nabobyen Lomborg som ligger to minutters kørsel fra Ramme. Der er endvidere cykelsti mellem de to byer.

Byen har været med i by­for­ny­el­ses­pro­jekt, og i 2019 har man lavet flere grønne områder, og et oplagt sted at samles både ung og gammel.
Området omkring byen byder på både skov og vand, da du har kort afstand til både Vesterhavet samt Klosterheden, der året rundt byder på skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser.

Der er en lokal købmandsbutik.

Lad os arrangere en fremvisning. Kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105455
Boligareal
118 m²
Kælder
73 m²
Vægtet areal
149 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
362 m²
Antal etager
3
Byggeår
1953
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.394 kr.
Pris/m²
2.852 kr.
Pris
425.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
233 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.642 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.067 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00