Fritidshus fra EDC

Violvej 4, Tørring

7620 Lemvig

1.598.000 kr.

4/3 rum, 103 m²

Hus fra 2006 med solceller - Absolut god stand og ikke langt til vandet

Det traditionelle Kalmar hus med sin fine indretning ligger på toppen af Gjellerodde og dermed på en god beliggenhed med udsigt til både vand og naturen omkring.
Hér får du et absolut dejligt hus fra 2006 med god plads til den store familie og overnattende gæster.

Huset har alt det man ønsker sig på en god ferie, som ikke mindst afspejler sig i en fin lejeindtægt til dig som ejer (2021 68.000 kr.)
Alt er velholdt og fremstår derfor i god stand - Tag, vinduer, køkken og badeværelse er fra 2006 hvor huset er opført .
Tilmed lidt luksus med gulvvarme overalt i huset.

På taget er der monteret solceller, og dette sammen med brændeovn og varmepumpe er alt sammen med til at holde varmeudgiften så lav som mulig.
I sammenhæng med huset, og adgang fra den ene terrasse, er der lavet et skur til opbevaring.

Indretningen består af entré med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra adgang til gæstetoilet samt det åbne køkken i forbindelse med stuen. Huset har ialt 3 gode værelser samt en alkove, og til sidst et stort badeværelse med spa, bruseniche og sauna.
Klinkerne som er lagt overalt på nær i værelser er praktiske i forhold til udlejning, og gør det nemt at holde gulvet vedvarende pænt og rent.
Det store vinduesparti åbner stuen op og bringer masser af lys ind. Lige udenfor er der en overdækket terrasse og rundt om hele huset er der anlagt fliser, hvorfor du kan bevæge dig rundt og nyde solen, alt efter tidspunkt på dagen og vindretning. Husets form giver flere lækroge og da haven også er nem, kan du i dette sommerhus nyde ferierne i stedet for at spekulere i større reparationer og havearbejde.

Som­mer­hu­s­om­rå­det Gjellerodde er beliggende lige ud til Limfjorden og fra huset er der kun få minutters gang til badebro og gode badeforhold. Lemvig by er kun 5 minutter væk i bil og har et fint handelsliv og hyggeligt havnemiljø. Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede og skønne natur der omkranser hele området og hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, det brusende Vesterhav finder du kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for religiøst kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien. Fra huset er der et fint stisystem, som leder dig rundt i området, ned til vandet eller forbi restaurant Odden, hvor der er god anledning til et lille stop og en forfriskning fra kiosken eller i restauranten mens børnene leger på den store legeplads.

I området omkring Lemvig ligger også Thyborøn, som også er en hyggelig havneby, der hver sommer trækker mange turister til på grund af sit aktive og hyggelige havneområde med strand, butikker og restauranter side om side.

Vestkystens barske men utroligt skønne og smukke natur, gør det muligt at nyde sin ferie både inden- og udendørs uanset vejr og vind. På ak­ti­vi­tets­li­sten ligger flere muligheder som windsurfing, kajak, sejlads og ved Vesterhavet og i Klosterheden er der gode ruter til mountainbike, ridning og gåture.

Ring til EDC Lemvig allerede i dag, og aftal en tid på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104856
Boligareal
103 m²
Vægtet areal
104 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.058 m²
Antal etager
1
Byggeår
2006
Ejerudgifter pr. md.
1.812 kr.
Pris/m²
15.365 kr.
Pris
1.598.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Liggetid
520 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.953 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.744 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00