Fritidshus fra EDC

Violvej 40, Tørring

7620 Lemvig

1.785.000 kr.

5/4 rum, 84 m²

Totalistandsat sommerhus med mange værelser og et rigtigt fint kig til fjorden

Med et rigtigt fint kig til fjorden og et totalistandsat sommerhus kan man roligt sige, at huset hér på Violvej 40 til fulde matcher de dejlige og naturskønne omgivelser omkring. Gennem de seneste år har huset gennemgået flere renoveringer - Men det seneste år (22/23), har nuværende ejer været hele huset igennem - Ude såvel som inde, hvorfor alt ved sommerhuset fremstår opdateret, imødekommende, moderne, lyst og tilmed får man mange sovepladser i de mange værelser.

Allerede fra første øjekast præsenterer fritidshuset sig ganske fornemt. Træfacaderne er malet i en afdæmpet, grå nuance ligesom det store og top istandsatte udhus med gode og absolut brugbare rum, tilføjer den samlede ejendom stor værdi.
Indenfor venter jer 84 m², som suppleres af en skøn udestue under tag, og da den omfattende modernisering er taget i ét stræk, er I sikret en gennemgående rød tråd i materialevalg, farver og inventar.

Det seneste år er der blandt andet tilføjet gulvvarme i store dele af huset, to­tal­renove­ring af både badeværelser og køkken samt opdatering af inventar, farver, gulv mm.
Alt står nymalet og helt klar til egne ferier, eller opstart at udlejning med stort potentiale for en god indtægt til nye ejere - Alt sammen med til at gøre dette hus til en god investering.

Endnu flere fine detaljer og lidt luksus finder man ude på terrassen, hvor der er opsat udespa samt udebruser - Oplagt at benytte dette efter en tur på vandet med padleboards - eller blot efter den daglig badetur i fjorden for de mest friske.

I huset bydes man behørigt velkommen indenfor i en lys og bred entré, og dét i sig selv er lidt usædvanligt for et fritidshus, som oprindeligt er fra en tid, hvor ind­gangs­par­ti­et ikke så ofte blev prioriteret. Her har I forbindelse til tre af i alt fire værelser, og det store badeværelse finder I også i denne afdeling. Det sidste og største værelse ligger for sig selv, og her er gjort lidt ekstra ud af afsnittet, som også har eget badeværelse samt udgang til den ene af havens terrasser.

Centralt finder I opholdsmiljøet, og der er åbnet godt op mellem det nyrenoverede og moderne køkken samt de øvrige opholdsområder. Dermed har det gavmilde, gen­nem­strøm­men­de lysindfald frit spil, ligesom hyggelige samtaler ikke afbrydes, når kaffekoppen skal genfyldes, eller lune rundstykker skal ud af ovnen.

Som brobygger mellem de indbydende indre rammer og de dejlige udeområder finder I udestuen, som har et ekstra godt lysindfald takket være et stort ovenlysvindue. Derfor er det også her, det er særligt hyggeligt at sidde, når regnen trommer. En bred skydedør skaber forbindelse ud til blot én af havens nyanlagte terrasser – denne ligger ekstra godt i læ mellem fritidsboligen og det store udhus. Haven er holdt nem, og legebørn i alle aldre har god plads til udeaktiviteter på den store velplejede græsplæne.

Udhuset har ligesom huset været med i den gennemgribende og flotte renove­rings­pro­ces, hvorfor disse kvadratmeter bestemt også er en ekstra stor luksus, når mange samles til hygge og ferie hér helt tæt på fjorden og smuk natur.

Alt i alt ét ganske særligt hus i ekstra god stand, hvorfor man kan spare på renove­rings­kro­ner­ne og istedet nyde ferie og frihed hér helt tæt på fjorden og smuk natur.

Som­mer­hu­s­om­rå­det Gjellerodde er beliggende lige ud til Limfjorden og fra huset er der kun få minutters gang til badebro og gode badeforhold. Lemvig by er kun 5 minutter væk i bil og har et fint handelsliv og hyggeligt havnemiljø. Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede og smukke natur der omkranser hele området og hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, det brusende Vesterhavet kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for religiøst kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien. Fra huset er der et fint stisystem, som leder dig rundt i området, ned til vandet eller forbi restaurant Odden, hvor der er god anledning til et lille stop og en forfriskning fra kiosken eller i restauranten mens børnene leger på den store legeplads.

I området ligger også Thyborøn, som er endnu en meget hyggelig havneby, der hver sommer trækker mange turister til på grund af sit aktive og hyggelige havneområde med strand, butikker og restauranter side om side.

Vestkystens barske men utroligt skønne og smukke natur, gør det muligt at nyde sin ferie både inden- og udendørs uanset vejr og vind. På ak­ti­vi­tets­li­sten ligger flere muligheder som windsurfing, kajak, sejlads og både ved Vesterhavet og i Klosterheden er der gode ruter til mountainbike, ridning og gåture.

Lyst og lækkert fra ende til anden – og med et absolut godt ud­lej­nings­po­ten­ti­a­le. Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning allerede i dag.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105428
Boligareal
84 m²
Vægtet areal
93 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
865 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Ombygget
1987
Ejerudgifter pr. md.
1.240 kr.
Pris/m²
19.194 kr.
Pris
1.785.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
192 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.002 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.589 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00