Ejerlejlighed fra EDC

Dunkerquegade 1, Mezz, tv

2150 Nordhavn

3.595.000 kr.

2/1 rum, 53 m²
Nyhed
Bo tæt på vandet
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 10:30 - 11:00

Sjældent udbudt 2v midt i År­hus­ga­de­kvar­te­ret

Lejligheden er beliggende i ejendommen Kronløbshuset der stod klar til indflytning i 2016. I kommer til at have Kronløbsøen og Nordbassinet lige rundt om hjørnet, som danner de perfekte rammer, for din kommende lejlighed.
Lejligheden består af entré hvorfra man har adgang til lejlighedens åbne køkken fra Designa der er placeret centralt i lejligheden. Køkkenet er praktisk indrettet, som centralt element i lejligheden. I forlængelse af køkkenet er lejligheden rummelig stue – hvor der er god plads til både spise og so­faar­ran­ge­ment. Herudover består lejligheden af et stort soveværelse – hvorfra man har egen udgang. Lejligheden har et stort badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Lejligheden har flotte massive parketgulve med gulvvarme. Alt i alt en skøn lejlighed med en fantastisk beliggenhed

Kronløbshuset er opført i materialer og farver, der falder i med det oprindelige miljø og de be­va­rings­vær­di­ge bygninger i området. Byg­ge­ma­te­ri­a­ler og detaljer er med til at fremhæve bygningens karakter, således Kronløbshuset fremstår harmonisk og som en naturlig del af omgivelserne. Husets facade er bygget i mursten med "cortenstål look". Det vil sige, at nuancerne i murstenene spiller sammen med bygningens eksteriør, hvor også corten-lignende materialer går igen. Til ejendommen er der fælles brugsret til hyggeligt gårdmiljø med legeområder samt tre fælles tagterrasser, hvoraf de to ligger i samme opgang som lejligheden. Ejerforeningen har i fællesskab købt loungemøbler, borde/bænke og blom­ster­kruk­ker til terrasserne. Herudover er der elevator, dørtelefon med video, borde og stole samt adgang til cykelkælder. Lejligheden har brugsret til stort kælderrum.

År­hus­ga­de­kvar­te­ret er første del af Københavns nye bydel Nordhavnen. Det ligger i navnet Nordhavn, at området er omkranset af vand og tanken med udviklingen af Nordhavnen har været at forbinde by og natur. Dette er bl.a. gjort ved etablering af promenader med plads til badning og havkajak ligesom der udvikles byrum med plads til ophold og leg. Centralt er bygget et fælles parkeringshus hvor der på toppen er etableret legeplads og udendørs fitnessrum. Nordhavn har sine egne Metro stationer.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008695
Boligareal
53 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
2015
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
2.839 kr.
Pris/m²
67.830 kr.
Pris
3.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
15 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
180.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.835 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.472 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88