Villa fra EDC

Horsensvej 32, Leret

8766 Nørre Snede

1.845.000 kr.

4/2 rum, 162 m²
Åbent hus med tilmelding 26. apr. 9:00 - 16:00

Den rene idyl – så fin og velholdt ejendom med helt ny varmepumpe.

Her kan man få opfyldt drømmen om at bo på landet, men man er stadig så tæt ved byen at man kan nyde glæde af alle byens faciliteter, som er beliggende kun 1,5 km. fra ejendommen.
Når man kommer til denne velbeliggende landejendom bliver man først mødt af den flotte smedejernsport der fører ind til denne skønne ejendom, som er beliggende på stor grund på 1.776 kvm. lige udenfor Nørre Snede by, kun 1,5 km. til bygrænse. Beliggende tæt ved skov/naturskønt område syd for Nr. Snede – hvor man kan gå direkte ned i skoven og ad stier gå til Hærvejen, Rørbæk Sø, Ballesbæk gård m.m. Der er også kort afstand til skole, børnehave og idræts­fa­ci­li­te­ter samt indkøb, som alt sammen findes i Nr.Snede by. Omgivelserne ved ejendommen indbyder så meget til indretninger med ex. shelter, vildmarksbad, udendørs sauna, bålplads m.m. En ejendom som for de fleste vil kunne ifalde deres smag, men også en ejendom hvor man tydelige fornemmer at den er passet og plejet. Og så er der lidt Morten Korch over ejendommen.
Bygninger:
Meget hyggeligt og idyllisk stuehus som er opført i 1880 med nyligt oplagt stråtag og isat nyere vinduer i 2015/2016. Pæn og velholdt overalt med bevarelse af ejendommens indvendige bjælker, buede vinduer og andre små bevarede indretninger, så ejendommen har beholdt sit idylliske udseende.
Stuehuset er indrettet med forgang/entre med dels adgang til gæstetoilet med klinkegulv med varme, samt adgang til stort badeværelse med bruseniche samt skabs­ar­ran­ge­ment fra Invita. Lagt med klinkegulv med varme. Endelig er der også adgang til bryggers med klinkegulv med varme. Plads til både vaskemaskine og tørretumbler samt monteret med bord med vask. Varmepumpe er placeret i dette rum. Køkken alrum med udgang til terrasse og den skønne have. Store vinduer hvor man fra den indbyggede spiseplads har et skønt syn ud i haven. Monteret med Invita køkken elementer og lagt med granit bordplade. Ved alrummet forefindes den smukke indbyggede kakkelovn fra 1917. Stor stue med laminatgulv samt et værelse med originalt trægulv -opvarmes med elvarme. Fra alrum er der opgang til 1.salen som består af stor repos/stue med det originale gulv samt flotte buede vinduer, samt stort soveværelse med det originale gulv med terrassedøre ud til skøn morgenterrasse mod øst.
Udbygninger:
Garage/hobbyrum på 66 kvm. opført i træbeklædning med stråtag – isat automatport. Isoleret værksted. En bygning der kunne være velegnet til at indrette som evt. anneks efter ansøgning ved kommunen.
Fakta:
Ejendommen har egen kloakering og det kan oplyses, at der skal etableres et nyt lovligt og godkendt spil­de­vands­an­læg.
Ejendommen er tilsluttet byvand- Nørre Snede Vandværk
Opvarmning af ejendommen sker via ny varmepumpe fra januar 2023 – luft til vand. Mrk. Valiant VWL 55/5
Der er indlagt fibernet igennem Fibia
Der er installeret kakkelovn fra 1917 som er undtaget fra reglerne omkring udskiftning/nedlæggelse af ældre brændeovne/pejseindsatser.
Nedgravet olietank bliver opgravet og fjernet den 12. juli 2023 af Fensmark.
Der er isat vinduer i plastic i 2015/2016 på nær 1.salen hvor kun 1 er plastic – andre er specielle fabrikerede trævinduer.
Stråtaget er næsten nyt – oplagt i maj 2021 på stuehus.
Til oplysning ligger der et lysegråt klinkegulv under laminatgulvet i køkken/alrum.
Det kan oplyses, at sælger har udbedret punkterne i el rapporten.

Nørre Snede – byen med kraft og hjerte, er et velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem, der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives – også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole er tosporet med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en helt ny hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggende på en dejlig naturgrund.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87601935
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
188 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.776 m²
Antal etager
2
Byggeår
1880
Ombygget
1976
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.501 kr.
Pris/m²
9.814 kr.
Pris
1.845.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Liggetid
306 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
95.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.554 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.437 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26