Villa fra EDC

Nørhovedvej 1, Nørhoved

8766 Nørre Snede

525.000 kr.

1/1 rum, 62 m²
Åbent hus med tilmelding 1. apr. 12:00 - 15:00

Nyrenoveret ejendom i Nørhoved med ny luft til vandvarmepumpe fra 2021

Ejendommen er idyllisk beliggende i Nørhoved tæt ved Nørre Snede. Den har en skøn placering på en samlet grund på 2.890 kvadratmeter, som omfatter to separate matrikler.

Denne ejendom byder på to etager med et samlet boligareal på 62 kvadratmeter i stueetagen. Yderligere 20 kvadratmeter i en charmerende udestue. Derudover er der en rummelig kælder på 62 kvadratmeter. Ejendommen blev gennemgribende renoveret i 2021, både indvendigt og udvendigt, og er udstyret med en ny luft-til-vand-varmepumpe for energieffektiv opvarmning.

Ejendommen er indrette på følgende måde:
Ved ankomst til ejendommen mødes man af entré med tilhørende gæstetoilet.
Køkkenet er lyst og funktionelt med hvide skabe, vinylgulv og hvidt træloft. Det er forbundet med et rummeligt køkkenalrum, der har trægulve og et nyt troldtekts loft.
Stuen er velindrettet med plads til et stort spisebord og en hyggelig læsekrog, der også kan bruges som tv-stue.
Fra stuen er der adgang til en skøn udestue, der udvider boligarealet og fungerer som et perfekt supplement til boligen.

Kælderen indeholder to disponible rum med be­bo­el­ses­lig­nen­de indretning, selvom den ikke er godkendt til beboelse. Dette giver mulighed for ekstra op­be­va­rings­plads eller kreative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
Det originale badeværelse i kælderen har en bruseniche og et mørkebrunt skabs­ar­ran­ge­ment.
I kælderen finder man også et fyrrum, hvor det gamle oliefyr er blevet erstattet med en luft-til-vand-varmepumpe. Der er også en ny varmtvands­be­hol­der og opdateret rørføring. Kælderen har sin egen udgang.

Udendørs faciliteter:
Ejendommen omfatter en carport opført i træ med et redskabsrum, der giver plads til opbevaring af haveredskaber, plæneklipper og meget mere.
Der er en egen tank med fælles nedsivning med naboer, der giver mulighed for nem og bekvem håndtering af spildevand.
Ejendommen har god plads til en egen køkkenhave, så ejerne kan dyrke deres egne grøntsager og være selvforsynende med friske råvarer lige uden for hoveddøren.
Nærheden til Hærvejen giver fantastiske muligheder for vandreture, na­tu­ro­p­le­vel­ser og rekreation i de smukke omgivelser.

Oplysninger om ejendommen:
Ejendommen har en flexbolig status, hvilket betyder at ny ejer kan søge om flexbolig tilladelse, og vil kunne få en personlig tilladelse. Ejendommens status som enfamiliehus ændres derfor ikke. - Dette indebærer, at der ikke er nogen pligt for køberen til at bo fast på ejendommen. Denne fleksibilitet gør ejendommen attraktiv for dem, der ønsker at bruge den som en fritidsbolig, feriebolig eller in­ve­ste­rings­ejen­dom i forbindelse med eks. Airbnb til hær­vejsvan­dre­ne.
Ejendommen har indlagt by vand.
Det er vigtigt at bemærke, at kælderen ikke er godkendt til beboelse, selvom den har en indretning, der kan minde om en beboelse.
Vi gør opmærksom på, at det brune stakit ved naboen i nr. 3 ikke står i skel. Det er anbragt ca. ½ meter inde på nr. 1, hvor der ca. er ½ meter mod dette skel der ikke tilhører nr. 3 men nr. 1.
Denne ejendom på Nørhovedvej 1, Nørhoved, Nørre Snede, er ideel til dem, der søger en smukt renoveret bolig med masser af plads, fleksibilitet og mulighed for selvforsyning, alt sammen i en naturskøn og bekvem beliggenhed tæt på Hærvejen.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602005
Boligareal
62 m²
Kælder
62 m²
Vægtet areal
95 m²
Rum/værelser
1/1
Grundareal
2.890 m²
Antal etager
2
Byggeår
1952
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
670 kr.
Pris/m²
5.526 kr.
Pris
525.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-19,00 %
Liggetid
252 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
30.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.054 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.439 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Breum Berg

Ejendomsmægler, MDE & partner

mads@edc.dk41 66 56 06EDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26