Landejendom fra EDC

Viborgvej 97, Nørhoved

8766 Nørre Snede

2.995.000 kr.

6/4 rum, 295 m²
Åbent hus med tilmelding 19. apr. 9:00 - 16:00

Meget flot og velholdt lystejendom med 9 ha. jordtil­lig­gen­de – en velplejet ejendom, som straks bemærkes når man entrerer gårdspladsen. HELT NYT JORD­VAR­ME­AN­LÆG­FRA 2023 - samt solceller fra 2012.

Meget flot og velholdt lystejendom med 9 ha. jordtil­lig­gen­de – en velplejet ejendom, som straks bemærkes når man entrerer gårdspladsen. HELT NYT JORD­VAR­ME­AN­LÆG­FRA 2023 - samt solceller fra 2012.

-her kan man få opfyldt drømmen om at bo på landet, men man er stadig så tæt ved byen at man kan nyde glæde af alle byens faciliteter, som er beliggende kun 2 km. fra ejendommen. Men tænk, at man hver morgen vil kunne stå op og gå en tur rundt i sin egen skov med hunden, og blive vækket til fuglenes kvidren eller mødt af rådyrene der står og spejder i skov kanten, det kan noget godt for sjælen. Denne tur rundt i skoven vil vi gerne fremvise sammen med resten af den skønne ejendom. Velkommen til Viborgvej 97, 8766 Nørre Snede.

Velbeliggende landejendom lige udenfor Nørre Snede by, kun 2 km, med hele 9,1 ha. jordtil­lig­gen­de. Beliggende i naturskønt område nord for Nr. Snede. Der er kort afstand til skole, børnehave og idræts­fa­ci­li­te­ter samt indkøb. Med anlagt cykelsti hele vejen til Nr. Snede, er der skabt sikkerhed for cyklende børn. Til ejendommen hører 2 matrikelnumre 1 R og 1 S Nørhoved by, Nr. Snede. 1 R med et areal på 3,35 ha som er udlejet p.t., men kan opsiges ved ejerskifte. 1 S med i alt 5,77 ha. er matriklen hvor ejendommen er placeret. Herudover er der nyplantet løvskov fra 2007 på 2,5 ha. hvor der er lyst fredskov, da der har været ydet tilskud til skovrejsning. Herudover er der ca. 1 ha. gran der også er lyst med fredskov. Endvidere forefindes der 2 søer/vandhuller, hvor der er placeret bord/bænk sæt så man kan nyde aftensolen med en god kop kaffe. Omgivelserne indbyder så meget til indretninger med ex. shelter, vildmarksbad, bålplads og i det hele taget bare plads til børnenes indretninger til huler, gynger og meget mere. En ejendom som for de fleste vil kunne ifalde deres smag, men også en ejendom hvor man tydelige fornemmer en ordentlighed og ejendom der er passet og plejet.

Nørre Snede – byen med kraft og hjerte, er et velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem, der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives – også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole er tosporet med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en helt ny hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggende på en dejlig naturgrund.

Bygninger:
Stuehus opført i 1925 samt renoveret overalt i 1988 samt nye døre og vinduer i 2007. Hvidpudset mur samt røde cement tagsten. Har et bebygget areal på 204 kvm. samt et areal på 1. sal på 102 kvm., i alt 295 kvm. bolig, idet der i det bebyggede areal er integreret 11 kvm. fyrrum. Herudover forefindes skønne 26 kvm. overdækket areal med termotag, som er indrettet som et ekstra uderum med bord med vask, lækker terrasse og udgang til have. En skøn oase for familien.
Stuehuset er indrettet med sans for bevarelse af den atmosfære der bare skal være til et stuehus til en ejendom - den har det skønne hjerterum – køkken/alrummet, hvor familien mødes til fælles hygge. Dejlig stor jagtstue/gildestue, men som også egner sig til børnenes multirum/legerum eller ungdommens for­sam­lings­sted – her er masser af mulige indretninger til det behov man måtte have. Kunne også danne rum for en gårdbutik eller krea rum – der er ingen grænser. I stueplan er stuehuset indrettet med indgang/forgang med klinkegulv med varme og opsat træloft. Herfra fordeles man til køkkenalrummet med vinylgulv med varme i køkken nichen, samt videre ind til stor stue med udgang til haven. Fra indgang ledes man også til stort bryggers med bord med vask, plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Værelse med trægulv og træloft og vandskurede væg. Spisekammer med træloft. Badeværelse (gæstetoilet) med skabs­ar­ran­ge­ment samt bruser. Træloft og klinkegulv med varme. Videre ud i baggang med udgang til det overdækkede areal på 26 kvm. I baggangen er der flot hvælving loft, gl. staldvindue med forsats – og skabs­ar­ran­ge­ment samt plads til fryser, overtøj, fodtøj og meget mere. Endelig findes det store multirum med brændeovn. Opsat træloft samt trægulv og vandskurede vægge. Dette er en tilbygning fra 1988 sammen med carporten.
1.sal er indrettet med stor repos med mange skabe. Et virkelig hyggeligt børneværelse med synlige bjælker og skøn udsigt, trægulv og træloft. Yderligere godt børneværelse samt stort soveværelse med en fortrinlig udsigt. Fast skabsvæg. Herudover badeværelse med synlige bjælker, skabs­ar­ran­ge­ment, brusehjørne samt toilet.

Udbygninger:
Carport som er bygget på stuehuset i 1988 på 27 kvm.
2 udhus bygninger – den ene fra 1986 på 184 kvm. er opført i mursten med eternittag – her er inverter til sol­cel­le­an­læg­get placeret. Der er ligeledes indrettet stort værksted med loftsplads i denne bygning. Herudover en bygning fra 1995 på 119 kvm. indrettet som ladebygning med plads til traktor m.m. Denne er opført med alu. plader på sider og pålagt nyt eternittag i 2017. Bygningerne er velegnet til evt. hestehold eller anden dyrehold, men også til en selvstændig håndværker der har brug for lagerplads.

Fakta:
Idet ejendommen er noteret som landbrug, vil der ikke blive udarbejdet til­stands­rap­port og el rapport, ligesom køber ikke vil kunne tegne en ejer­skif­te­for­sik­ring.
Der foreligger udarbejdet byg­nings­rap­port/til­stands­vur­de­ring samt el in­stal­la­tions­rap­port, dateret den 10. marts 2023
Energimærke D
Ejendommen har egen kloakering som er et ældre anlæg med septiktank. Anlægget er lovligt men ikke godkendt. Der vil på nuværende tidspunkt ikke blive stillet krav om fornyelse ved ejerskifte. Men såfremt det viser sig, at der skal ændres på anlægget, vil kravet være at det skal kunne godkendes.
Ejendommen er tilsluttet byvand- Nørre Snede Vandværk
Nedsivning af overfladevand: Løber dels i nedsivning og i faskine
NETOP ÆNDRET - Opvarmning af ejendommen sker via helt nyt jordvarmeanlæg som er etableret i okt/nov. 2023. Investering kr. 170.000,00
Der ligger et 6 kw solcelleanlæg på gammel ordning fra 2012.
Ejendommens jord består af 2 matrikelnumre, hvor matrikel 1 R er udlejet til nabo. Kan opsiges ved ejerskifte.
Jagten er ikke udlejet.
Naturbeskyttet areal § 3: Sø og overdrev – der er 2 vandhuller på ejendommen og disse må ikke ændres uden tilladelse.
Der er fælles privat vej og der er medlemskab af vejlaug fra 2005. Viborgvej 97, 99, 101. De indbetaler kr. 200,00 pt. hver måned til vejfyld, høvl, trommel m.m.
Der er indlagt fibernet ved Norlys.
Vinduer og døre er skiftet i 2007 med energiglas og vinduerne ud mod øst er med lydisoleret glas.
Brændeovn i jagtstue/gildestue er produceret efter 2003.
Der er isat nye glas i alle skråvinduer på 1. sal i 2024

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87601954
Boligareal
295 m²
Vægtet areal
298 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
9,13 ha
Byggeår
1925
Ombygget
1988
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.784 kr.
Pris/m²
10.050 kr.
Pris
2.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
686 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.120 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.686 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26