Fritidshus fra EDC

Østre Strandvej 221, Hasmark Strand

5450 Otterup

1.295.000 kr.

3/2 rum, 56 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 30. mar. 10:00 - 17:00

Lækkert og yderst velindrettet sommerhus ved Hasmark Strand

- Imponerende velholdt og velindrettet
- Lyst, lækkert materialevalg
- Ganske få trin til stranden
- Grønne områder i baghaven
- Renoveret i 2021/2022


Det klassiske, det moderne og det funktionelle danner fælles front for dette flotte sommerhus. På adressen møder I et pænt, traditionelt sommerhus, men inden døre viser huset sig fra en anderledes moderne side med lyse materialer og tidssvarende dispositioner. Ejendommen ligger bogstaveligt talt et stenkast fra selve Hasmark Strand, så den tidløse appel sørger husets glimrende beliggenhed for.

Hasmark Strand er nemlig ikke noget helt ordinært som­mer­hu­s­om­rå­de. Mange af strandbyens bygninger hører til den gamle garde af fritidshuse, så der hviler en helt særlig stemning over stedet. Det meste af året hersker en rolig atmosfære, men I kan sagtens mærke pulsslagene, hvis I lægger hånden på promenaden i højsommeren. Når Hasmark er så populær, skyldes det selvfølgelig flere ting. Badevandet er børnevenligt og helt rent, mens de fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser langs kysten også suppleres af gode faciliteter for feriegæsterne.

Én af disse ligger lige bag huset, hvor jeres baghave grænser direkte op et stort, grønt areal. Derfor kan I hurtigt kalde unge drible­kunst­ne­re hjem fra boldbanen, når grillkullene er klar til kamp. I det hele taget har udeområderne god sans for som­mer­hus­stem­ning, hvor hygge og afslapning vægter højere end pyntelige bede og endeløse eftermiddage med lugejernet. Store dele af baghaven er belagt med enten fliser eller skærver, mens sten­sæt­nin­ger­ne inddeler det hele i mindre haverum. Der er også udebruser, så I kan skylle sand og salt af kroppen efter et strandbesøg.

Med en lækker have og en endnu skønnere beliggenhed er birollerne stærkt besat. Hovedrollen spilles dog af selve huset, som udviser et fantastisk repertoire. De sidste par år er fritidshuset opdateret med varmepumpe, og der er endda indlagt fibernet til jer, som gerne snupper en aftenfilm eller en hjem­me­ar­bejds­dag ved vandkanten. I får et på mange måder klassisk sommerhus, der fremstår afdæmpet med mørk træbeklædning.

Desto mere overraskende er det, når I træder indenfor. Her viser huset sig nemlig fra sin bedste side. Strømlinede materialer og inventar sætter dagsordenen, og dermed får I pæne, lyse rum på tværs af fritidsboligen. Tre værelser ligger med adgang fra det store leveområde, hvor køkken-alrummet og stuen indgår. Køkkenet er desuden moderne og stilsikkert, mens brændeovn og varmepumpe sikrer god temperatur året rundt. Tilmed får I et lækkert badeværelse med både bruseniche og kar, inden et praktisk udhus i haven supplerer med lidt ekstra kvadratmeter og anvendelighed.

Velkommen.


Lejet grund ved Hofmansgave:
Grunden udlejes af Stiftelsen Hofmansgave, som er en fond stiftet i 1999. Der er således ikke en fysisk person, som udlejer som­mer­hus­grun­de­ne. Fondens primære formål er drift af jordbrug, plan­te­forsk­ning samt plantedyrkning.

Som grundejer er man obligatiorisk medlem af Le­jer­for­e­nin­gen Hofmansgave Sommerby, der agere fælles talerør for grundlejerne til grundudlejer.

Grundlejen er fastsat ved aftale imellem Le­jer­for­e­nin­gen og Grundudlejer. Lejen er aftalt til at udgøre 5% af den offentlige grundværdi, således som grunden ville være vurderet såfremt den var selvstændigt matrikuleret.

Sommerhuset er beliggende på lejet grund, udlejet af Stiftelsen Hofmansgave. Ved køb af sommerhus tilbydes der ny grund­le­je­af­ta­le med løbetid på 30 år.
Det er muligt, at der ikke kan opnåes stan­dard­fi­nan­si­e­ring med re­al­kre­dit­belå­ning over 30 år.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54503526
Boligareal
56 m²
Vægtet areal
61 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
375 m²
Antal etager
1
Byggeår
1937
Ombygget
2002
Ejerudgifter pr. md.
3.052 kr.
Pris/m²
21.230 kr.
Pris
1.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
1 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.626 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.010 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00