Rækkehus fra EDC

Solsortvej 26

2000 Frederiksberg

14.995.000 kr.

6/4 rum, 141 m²
Flot og solrig have

Rækkehus med den helt rigtige stemning og en af de fineste haver

Smukt rækkehus beliggende i det attraktive Fug­le­bak­ke­kvar­ter. Huset er tegnet af den anerkendte arkitekt Thorkild Henningsen og bygget i 1928. Kvarteret er kendt for de stille (bag)veje, som er med til at give en unik stemning af barneleg og fuldstændig uforstyrrethed. Fug­le­bak­ke­kvar­te­rets ro skaber rammerne for en familieoase. Dette er huset med de smukkeste haver, både forhave og baghaven er nogle skønne oaser. Huset emmer af charme og flotte detaljer og er renoveret med respekt for alle de fine detaljer. Man træder ind i en stor lys entré med en smuk, klassisk trappe til 1. sal. Fra entréen er der adgang til de to store stuer en-suite, adskilt af franske døre og begge med flot lysindfald. Den største stue har karnap, som oplyser hele rummet med et hyggeligt kig til den gartneranlagte forhave. Gennemgående plankegulve i hele huset. I forlængelse af den store stue findes køkkenalrummet, som har direkte udgang til den fine baghave. Køkkenet er nyere og holdt i hvide elementer og fremstår utrolig pænt, med god arbejdsplads og alt i hårde hvidevarer. På 1. sal findes et stort main bedroom med indbygget skabsvæg, hele rummet oplyses af et stort vinduesparti. Derudover har man et kontor, samt to gode værelser – værelserne har en flot udsigt ud over de om­kring­lig­gen­de rækkehuse. Stort og rummeligt badeværelse med separat brus og vindue. Husets kælder er gen­nem­renove­ret og man har renoveret et super lækkert badeværelse, opholdsrum, samt stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Der er mulighed for at indrette loftet til et stort smukt rum eller flere værelser. Husets dejlige solrige haver kan nydes hele året rundt. Der er direkte adgang til den lukkede bagvej fra husets baghave, hvor som­mer­mor­ge­ner­ne kan nydes. Dette er det hyggeligste hus med den perfekte rumfordeling og beliggende i det yderst eftertragtede Fug­le­bak­ke­kvar­ter. I området er der flere grønne pladser og ikke mindst Skolen på Duevej, som er en af Frederiksbergs mest attraktive skoler.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Rhode Nissen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

thni@edc.dk20 36 70 3858 58 77 68EDC Poul Erik Bech