Rækkehus fra EDC

Skovkløvervænget 5

2625 Vallensbæk

5/4 rum, 120 m²
Solgt

Fantastisk rækkehus med 4 værelser

Dette moderne rækkehus fra 2017 byder på en behagelig og funktionel boligoplevelse med sine 120 m² boligareal fordelt på to plan. Beliggende på en velplejet grund på 173 m², med parkering foran ejendommen. FLOTTE RAPPORTER!

Rækkehuset imponerer med sine 4 værelser samt et nydeligt badeværelse på første sal, perfekte til en voksende familie eller som arbejds- og gæsteværelser. En skøn udsigt over det om­kring­lig­gen­de kvarter tilføjer charme til hvert enkelt værelse. Solfilm på alle vinduer på 1. sal som holder varmen, men ikke lyset ude.
Stueetagen byder på en indbydende entre med praktiske indbyggede skab. Her finder du også et moderne badeværelse, så du undgår morgenmylder i husstanden. Det åbne køkkenområde smelter elegant sammen med stuen, hvilket giver et lyst og rummeligt opholdsområde. Det store glasparti lader sollyset strømme ind, og du har en skøn udsigt over den enkle have. Den elektroniske markise udenfor giver mulighed for at skabe skygge på varme dage, og fliseterrassen indbyder til hyggelige grillmiddage og afslapning.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme og i hele stueetagen samt badeværelset på 1. sal har gulvvarme. Et praktisk udhus er også til rådighed.

Perfekt Beliggenhed
Sko­v­klø­ver­væn­get 5 er ikke kun et smukt hjem, men også strategisk placeret i Vallensbæk. Du har nem adgang til offentlig transport, ind­købs­mu­lig­he­der, skoler og institutioner, hvilket gør hverdagen let og bekvem. Vallensbæk byder desuden på skønne naturområder, herunder søen og skoven, der giver mulighed for friske gåture og uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Du er aldrig langt fra alt, hvad du behøver i hverdagen.
Derudover har du Strandparken med hyggeligt havnemiljø, stranden og flere spisesteder i den modsatte ende af kommunen.
Dette rækkehus er den perfekte ramme om familielivet eller for dem, der ønsker en moderne bolig med et minimum af ved­li­ge­hol­del­se.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
26604696
Boligareal
120 m²
Vægtet areal
121 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
173 m²
Antal etager
2
Byggeår
2017
Energimærke
A2010
Liggetid
52 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54