Rækkehus fra EDC

Slotsherrensvej 131B

2720 Vanløse

4.995.000 kr.

4 rum, 140 m²

Hyggeligt halvt dobbelthus med lav ejerudgift

På en lille stikvej ligger dette hyggelige 140 m2 store halve dobbelthus fra 1976 med dejlig solrig have og tæt på alt. Herfra er der meget kort afstand til indkøb med Netto, Irma og Silvan samt S-tog, som kører direkte til Vanløse C, hvor der findes Metro samt stort lokalt indkøbscenter. Fra huset er der ligeledes kort afstand til de grønne områder Kro­geb­jerg­par­ken, Damhusengen og Damhussøen. I nærheden ligger også flere dag­in­sti­tu­tio­ner og skoler bl.a. Kirkebjerg Skole. Desuden tager det mindre end 30 min. på cykel eller 15 min. i bil til Rådhuspladsen, og motorvejen kan nås inden for få minutter.

Ejendommen har en fin planløsning med stort bryggers, lyst HTH-køkken med spiseplads, og hvor der evt. kan åbnes helt op til stue, og hvorfra der er udgang til træterrasse og have med frugttræer. I stueplan er ligeledes et godt værelse samt hyggeligt badeværelse. På 1. sal. findes 2 store værelser, repos samt badeværelse med badekar. Der kan evt. etableres en hyggekrog eller et ekstra værelse/kontor på reposen, og værelserne kan deles op til flere mindre. På grunden er der også carport, skur og havehus i forlængelse af terrassen.

Boligen henvender sig til dem, der ønsker et velindrettet lyst halvt dobbelthus beliggende i et børnevenligt område tæt på indkøb, grønne områder og offentlige trans­port­mu­lig­he­der.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Wittig

Medejer, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

aw@edc.dk51 51 04 0458 58 77 66EDC Poul Erik Bech