Rækkehus fra EDC

Syvstjerne Alle 43

2770 Kastrup

3.645.000 kr.

3/2 rum, 83 m²

Meget attraktiv rækkehus.

Hyggeligt og centralt rækkehus i Kastrup

På Syvstjerne Alle bor man centralt i Kastrup! Løj­te­gårds­sko­len ligger i gå afstand. Gode ind­købs­mu­lig­he­der i form en ny Lidl, ny butik 365 og Netto. Tæt på bus­for­bin­del­ser og mo­tor­vejstil­kør­sel. Villavejen på Syvstjerne Alle er meget børnevenlig, da det kun er beboer der køre denne vej. 10 minutter på cykel, så har man Kastrup Metro st, eller lufthavnen der også har metro og regionstoget, der tager dig til indre by på ca. 15 min.

Charmerende rækkehus der har flisebelagt indkørsel med plads til bilen. Stueplan byder på et skønt køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, pænt hvidt køkken der er åbent med halv køkken ø og i forbindelse med spisepladsen. Fra stuen har man direkte udgang til den skønne terrasse med nedgang til haven. Den hyggelige og sydlige inspireret terrassen ligger sydvest vendt og med overdækning, så her kan solen nydes hele dagen. Utrolig hyggelige have med pæn beplantning og lille terrasse.

1 salen byder på to store værelser, der har tidligere været tre, så muligheden er der. Pænt gæstetoilet. Gode ovenlysvinduer på 1 salen der giver et skønt lys. 1 salen er bygget med skråvægge ud mod vejen, men mod haven har man ikke skråvægge, hvilket giver en super rummelighed til værelserne. Kælderen byder på gode disponible rum, hvor man kan have gæsteværelse, hobbyrum og vaskerum, stort badeværelse. Fra kælderen har man udgang både til Syvstjerne Alle og haven.

Skønt rækkehus til børnefamilien eller parret der ønsker at bo centralt

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.