Rækkehus fra EDC

Gartnersvinget 21

2800 Kongens Lyngby

7.995.000 kr.

5/4 rum, 150 m²

Tendenserer til Liebhaveri

På en rolig adresse i Sorgenfri har vi nu fornøjelsen af at tilbyde jer denne flotte, rummelige bolig, hvor de omfattende opdateringer er foretaget med en grundighed, der sikrer, at I ikke skal tænke på andet end at flytte ind og komme på plads. Villaen har en god kælder med egen indgang og suppleres dertil af en skøn have med en stor, sydvestvendt terrasse.

Først og fremmest får I hjemme i et populært område, der påmønstrer sin beliggenhed med både natur og by inden for rækkevidde. Et par hundrede meter fra adressen finder I skole, S-togsstationen og ind­købs­mu­lig­he­der, mens Fri­lands­mu­se­ets grønne områder og Lyngby Sø hver sætter sit præg på lokalmiljøet. Og er der blot tid til en hurig løbetur, har I ruten på taget af BaseCamp Lyngby lige ved hånden.

Selve boligen udgør den ene halvdel af et delt dobbelthus, og den charmerende arkitektur fra 1939 gemmer på hele 194 etagemeter i forskudte plan. Huset fremstår veloplagt med nyt tag fra 2016, mens usynlige tilføjelser som omfangsdræn, jordvarmeanlæg, ven­til­la­tions­an­læg med var­me­gen­vin­ding og en tør og isoleret kælder skaber en sund bolig med et godt og behageligt indeklima på tværs af etagerne. Underetagen udgør desuden en separat afdeling med eget køkken og badeværelse, og den har derfor et stort ud­nyt­tel­ses­po­ten­ti­a­le.

I får fire ganske store værelser, så her er god plads til den børnerige familie. Særligt de to værelser øverst oppe vil kandidere til børnenes domæne, mens boligens moderne badeværelse fra 2021 ligger sammen med de to øvrige værelser. Husets naturlige samlingspunkt er den store op­holds­af­de­ling med et stilsikkert køkken, spisestue og stue i åben forbindelse. Det meste af boligen opvarmes desuden behageligt via gulvvarme.

Den tilhørende have er skøn i mere end én forstand. Surbundsbede og en ved­li­ge­hol­del­ses­fri træterrasse rammesætter et udemiljø, som ikke tager den store tid at vedligeholde, og i bunden af haven finder fril­uft­sen­tu­si­a­sten sig i udpræget grad hjemme med bålplads, vildmarksbad og udebruser. Et stort, isoleret værksted dublerer som vaskerum, mens der er stabilgrus under gra­nitskær­ver­ne i forhaven og dermed reelt plads til parkering af fem biler.

Sorgenfri har alle forudsætninger for at leve op til sit navn – vi kan i hvert fald garantere, at det ikke er denne skønne, ind­flyt­nings­kla­re ejendom, der skaber bekymringer. Lad os fortælle mere ved en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Lyngby-Taarbæk (58.434 indbyggere)

Kommuneskat
24,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
21,485
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.424 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.309 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.994 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
28403322
Boligareal
150 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
945 m²
Antal etager
3
Byggeår
1939
Ombygget
1994
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
5.402 kr.
Pris/m²
49.049 kr.
Liggetid
273 dage
Pris
7.995.000 kr.
Prisudvikling
-6 %
Kælder
44 m²
Vægtet areal
163 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
400.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.073 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.619 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Nikolaj Ørholt Liljengren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, & køberrådgiver m/ Tryghedsmærke.

nilil@edc.dk31 50 51 9445 95 00 50EDC Poul Erik Bech