Rækkehus fra EDC

Clarasvej 8J

2920 Charlottenlund

11.495.000 kr.

5/3 rum, 140 m²

Eftertragtet rækkehus med 2 private par­ke­rings­plad­ser!

Eftertragtet rækkehus med 2 private par­ke­rings­plad­ser!

Med store vinduer, åbne arealer samt gennemgående lys fra samtlige af boligens opholdsrum og fra husets ovenlys vindue, giver dette rækkehus et særdeles gavmildt lysindfald. Dette kombineret med funkis­ar­ki­tek­tu­rens evne til at inddrage boligens grønne omgivelser i sin indretning, bidrager dette til et meget behageligt indeklima. Stueetagen består af en rummelig spisestue i forlængelse af et åbent køkken. Dejlig opholdsstue med pejseindsats og direkte udgang til boligens solrig sydvendte gårdhave. Ligeledes er der en praktisk entré med tilhørende bryggers og toilet. Boligens 1. sal byder på hele 3 rummelige værelser, heriblandt et meget skønt forældre soveværelse med gulv-til-loft hjørnevindue, lyse plankegulve og indbygget skabsvæg. Yderligere er der 2 gode børneværelser, altan og badeværelse i stilrent design og gode materialer. Til boligen får man forrygende faciliteter, såsom de 2 private par­ke­rings­plad­ser, isoleret aflåst skur og privat gårdhave belagt med sandsten, som er oplagt til sommerens arrangementer. Skønne fælles arealer i en veldrevet grun­de­jer­for­e­ning som varetager al udvendig ved­li­ge­hol­del­se af huset – herunder facader, tag, vinduer, træværk, klipning af græs og hække i din private have, vin­du­es­puds­ning, pasning af legepladsen samt de private par­ke­rings­plad­ser.

Med Clarasvej 8J som dit nye hjem, kan du bo i nærheden af Bellevue Strandbad, Skovshoved Havn og Dyrehavens grønne arealer. Alt imens gode skoler, Ordrup Station, indkøb, shopping, restauranter og diverse delikatesser er i gåafstand fra din hoveddør. Nord for Københavns spændende byliv og syd for Nordsjællands herlige natur, gør denne beliggenhed perfekt for familien, der ønsker alt i nærheden. I øvrigt ligger den eftertragtede skovlegeplads ved Chri­sti­ans­holms Mose blot 5 minutter herfra.
Clarashave består af 9 eftertragtede rækkehuse, tegnet af den anerkendte arkitekt Lars Gitz. Clarasvej 8J er enderækkehuset i den sydligste række, længst væk fra vejen og dermed nok den bedst placerede i hele bebyggelsen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kent Raphael Jensen

Ejendomsmægler, MDE

krj@edc.dk20 14 18 1145 28 29 94EDC Hjort