Rækkehus fra EDC

Tjørnevang 10

3250 Gilleleje

2.195.000 kr.

3/2 rum, 81 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klart rækkehus med attraktiv beliggenhed nær byens faciliteteter

Rækkehus i ind­flyt­nings­klar og moderniseret stand. Kort afstand til indkøb, offentlig transport, strand og byens skønne faciliteter. En super fin og ved­li­ge­hol­del­ses­nem bolig med alt indenfor rækkevidde.

Flisebelagt forhave med adgang til boligens entré, samt bryggers. Flot moderniseret køkken med lille spiseplads, og direkte forbindelse til bryggers med klinkegulv og vaskesøjle. Dejlig opholdsstue med godt lysindfald og udgang til lille udestue (ej. registreret på BBR). 2 værelser, begge med indbyggede skabe. Pænt badeværelse med hånd­klæ­de­var­mer, entré/fordelingsgang.
Nyere vinduer/døre mod nord.

Dejlig have mod syd/vest.

Her har du muligheden for et skønt rækkehus med meget central beliggenhed. Der er både morgenterrasse og lille overskuelig have med masser af sol fra syd og vest.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Torben Mikeli Olsen

Ejendomsmægler, MDE

tmo@edc.dk48 30 08 13EDC Poul Erik Bech, Gilleleje