Rækkehus fra EDC

Cirkelbuen 85

3400 Hillerød

3.945.000 kr.

4/3 rum, 126 m²

Lækkert rækkehus fra 2021 i børnevenlige omgivelser

Hvis I drømmer om en lys og velindrettet bolig, hvor alt bare fungerer, er dette dejlige rækkehus fra 2021 et rigtigt godt match. Rækkehuset ligger godt placeret i en nyere udstykning i Ullerød, hvor I er tæt på både grønne områder, na­tu­ro­p­le­vel­ser og daglige fornødenheder som daginstitution og supermarked. Boligen er godt disponeret, og I får fuldt udbytte af samtlige kvadratmeter. I stueplan ligger de fælles opholdsrum, mens der på førstesalen er der tre gode værelser samt et badeværelse. Endelig får I et gæstetoilet og en entré med op­be­va­rings­plads.

Rammen er således sat til det gode familieliv, og takket være den gode planløsning får I gode muligheder for at være både sammen og hver for sig. I stueplan er op­holds­af­de­lin­gen delt op i et køkken-alrum med plads til spisebordet og en hyggelig opholdsstue, hvor I kan indrette sofahjørne. Køkkenet er veludstyret og indrettet med hvide, diskrete elementer. Her er god op­be­va­rings­plads og god arbejdsplads til hjemmets kok. Fra både alrum og stue er der udgang til terrasser, så ude og inde integreres på harmonisk vis i denne bolig. Da der er terrasser på begge sider af huset, kan I samtidig glæde jer over, at I altid kan finde en lun krog med sol eller skygge efter behov.

Huset ligger på en fredelig vej i et trygt kvarter med mange grønne områder. Her kan børnene lege trygt på vejen, og der er let adgang til skole, daginstitution og indkøb.

Er I blevet nysgerrige efter at høre mere? Ring til EDC og book en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Anders Blom

Partner, Ejendomsmægler, MDE

blom@edc.dk24 84 22 1248 36 36 60EDC Bent Nielsen a/s