Rækkehus fra EDC

Kovangen 135B

3480 Fredensborg

3.495.000 kr.

3/2 rum, 95 m²

½ dobb.hus med skøn udsigt

Fredensborg Søpark ligger midt i det skønne Nordsjælland og med Esrum Sø og Fredensborg Slotspark som nabo.
Mellem de enkelte rækkehuse på den stille vej er der store fællesarealer, som vedligeholdes af grun­de­jer­for­e­nin­gen på grundejernes vegne. Beplantningen med levende hegn danner rækker af milde og bløde overgange til de fælles parklignende græsarealer med løvfældende træer, der ligesom den nærliggende Slotspark munder ud i fredet natur.

Dette skønne hus er beliggende i Søparkens ”nye” afdeling opført i 1998. Her er tale om en virkelig dejlig og velholdt bolig. Huset er særledes veldisponeret og perfekt indrettet til seniorparret eller den lille børnefamilie.

Haven er dejlig, solrig og ugeneret. Her er en fantastisk udsigt til slotsparken.

Den eftertragtede Endrup Skole og integreret vuggestue og børnehave ligger inden for kort gåafstand. Udover kort afstand til skole og dag­in­sti­tu­tio­ner får du også et bredt udvalg af ind­købs­mu­lig­he­der samt offentlige trans­port­mid­ler i form af busser og Lokalbanen til Helsingør og Hillerød. Alt kan nås via de lukkede stisystemer gennem Slotsparken.

Her er ingen bopælspligt.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Morten Svanholm Jepsen

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

mojep@edc.dk30 50 40 3948 48 11 50EDC Morten Jepsen