Rækkehus fra EDC

Kildegårdsvej 10

3650 Ølstykke

2.295.000 kr.

4/3 rum, 97 m²
FJERNVARME PÅ VEJ

Centralt placeret og ind­flyt­nings­klart rækkehus i rolige omgivelser tæt på alt

Der kommer fjernvarme i huset i foråret 2023. Det er bestilt og betales af nuværende ejer.

Er du hurtig kan du nå at få fingrene i dette dejlige og velholdte rækkehus midt i Ølstykke. Du kommer til at bo lige ved gode ind­købs­mu­lig­he­der på Bryggertorvet og i cykelafstand til Egedal Station. Rækkehuset på Kildegårdsvej 10 er pænt vedligeholdt, ind­flyt­nings­klart og med lave driftsudgifter. Din bankmand vil elske dig, når du præsenterer denne salgs­op­stil­ling til nærmere beregninger, da den månedlige ejerudgift kun er lige over 2.000 kroner.

Du bydes velkommen indenfor i entréen/bryggers med mange indbyggede skabe, va­ske­fa­ci­li­te­ter og adgang til det ene af husets i alt 3 soveværelser. Endvidere gæstetoilet, trappe til 1. salen og stort køkken/alrum med mange skabe og god bordplads. Fra køkkenet er der udgang til huset aflukkede terrasse med fliser og små træer. Her kan du nyde stilheden om aftenen sammen med et glas kold hvidvin.

1. salen byder på repos, 2 værelser, begge med indbyggede skabe, badeværelse med brus, samt opholdsstue med karnap.

Fakta: Gulvvarme i stueplan, godt loft med mere op­be­va­rings­plads, udhus til din cykel og andre småting, central placering i rolige omgivelser, lave driftsudgifter.

Kan overtages hurtigt, hvis du har brug for det.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Anders Due Bentzen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

adb@edc.dk21 43 13 0358 58 77 25EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke