Rækkehus fra EDC

Egernleddet 132

3660 Stenløse

4.175.000 kr.

3/2 rum, 125 m²
Ny Pris

Ind­flyt­nings­klart lavenergihus fra 2018

Velkommen til Egernleddet 132 - Et rækkehus for enden af nyere bebyggelse i Stenløse Syd, med grønne omgivelser og masser af blå himmel.

Hvis du har ledt efter en dejlig bolig med moderne tiltag som gulvvarme og genvex-anlæg, der kræver lav ved­li­ge­hol­del­se og samtidig er forsynet med fjernvarme, så kan søgningen nu indstilles!

Rækkehuset fra 2018 byder på mere end der ses ved første øjekast. Der er nemlig tale om en bolig som, i tidens tegn, kan opfylde kravet om en billig varmeregning, samt give mulighed for opsætning af ladestander.

Med egen par­ke­rings­plads og stor carport, kan man træde tørskoet ind af hoveddøren, og ind til den åbne entre der åbner sig til køkken/alrummet. Boligen byder på to gode soveværelser, som ligger i forlængelse af entreén. Et tredje værelse kan med fordel etableres i forlængelse af stuen, hvor der nemt kan sættes væg op hvis det skulle ønskes. Badeværelset med brusenische er stort, og som resten af huset, udstyret med gulvvarme. HTH-køkkenet danner rammerne for samling med familie og gæster i dagligdagen, og med en god spiseplads foran, behøver man ikke forlade selskabet. I hele køkkenalrummet, og ud mod stuen er der loft-til-kip, som åbner boligen op til et utrolig godt lysindfald, og stuen er samtidig udstyret med akustiklofter. Boligen er i alle værelser og i stue/køkken ustyret med store energiruder, der giver et dejligt naturlig lys gennem boligen. Til sidst er der stort bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og god opbevaring.

Derudover er der en dejlig og nem privat fliseterrasse til de gode eftermiddage og sommeraftener. Her vil solen og udsigten over landskabet og hustage, kunne nydes til langt ud på aftenen. Er man morgenmenneske er der yderligere en terrasse som kan benyttes om formiddagen. Til huset er desuden skur til de obligatoriske redskaber og opbevaring.

Book en fremvisning allerede idag - og få syn for sagen

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.