Rækkehus fra EDC

Storegade 93

3790 Hasle

2.095.000 kr.

10/8 rum, 199 m²
Ny Pris

Dejlig, stor villa med flot havudsigt og stor ugeneret grund!

Midt i Hasle by ligger den 199 m² store villa med stor grund samt havudsigt fra kælder til kvist! Ejendommen er beliggende i gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der, folkeskolen, dagpleje, børnehaver, idrætshal, Hasle Stadion, caféer m.m. samt det meget populære Hasle Havnebad, hvor vinterbadere nyder den store sauna i vinterhalvåret og byens børn leger og pjasker rundt i sommerhalvåret.
Hasle er beliggende 10 km fra Rønne og 15 km fra Allinge. Byen er beliggende på Bornholms vestkyst, hvor der både findes skov (Hasle Lystskov) og dejlig badestrand.
Ejendommen fremtræder i ældre, ej moderniseret stand, med beboelse i flere niveauer og er opført med pudsede og malede facader, termovinduer og bøl­ge­e­ter­nit­tag.
Grunden er på 997 m² og består af smuk, gammel gårdsplads med natursten, have med græsplæne og lille udhus - alt med havudsigt!
Ejendommen indeholder: Entré/bagtrappe. Ældre køkken (1979) med hvidevarer. Badeværelse med kar og skabs­ar­ran­ge­ment med håndvask. Værelse. Entré/tidligere bagerbutik med nedgang til kælder. Stor vinkelstue. Soveværelse med skabe.
1. salen indeholder: Stor repos med glasparti mod altan og fantastisk udsigt over byen, Hasle havn og havet. Gavlværelse. Værelse. Uudnyttet loft - ca. 20 m².
Kælderen (tidligere bageri) indeholder: Stort bagerlokale med opgang til entré/butikslokale. Indgang fra gårdspladsen. Flere disponible rum.
Til ejendommen hører desuden ældre udhus/garage.
Et utroligt spændede hus med muligheder - kontakt EDC BornholmerBo for en fremvisning!

Erfaring, lokalkendskab og tryghed

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv og har altid engageret mig i lokalområdet - som en del af øens liv. Med erfaring i bolighandel siden 1984 som ballast, yder jeg altid den bedste service for at køber og sælger oplever en tryg bolighandel. Det handler nemlig mere om mennesker end om mursten.

Bo Sonne

Ejendomsmægler & Valuar MDE, køberrådgiver, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit og Jyske Kredit

bo.sonne@edc.dk40 45 66 8356 95 56 83EDC BornholmerBo