Rækkehus fra EDC

Fridlev - bolig 3.12.33

4330 Hvalsø

2.698.000 kr.

3/2 rum, 82 m²

Nyopført bæredygtigt enderækkehus

Læs meget mere om bofællesskabet på - www.almenr.dk/fridlev

Nu har du mulighed for at flytte ind i et nyopført enderækkehus i ét plan. Boligen er helt optimalt udnyttet, og du kan selv vælge, om den skal indrettes med ét eller to soveværelser. Køkkenet er åbent anlagt i forbindelse med spise- og sofaområde. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at skabe en perfekt kombination af bæredygtighed og luksus.

Fridlev er et moderne, socialt og bæredygtigt lands­by­fæl­leskab, beliggende i naturrige omgivelser.

Her spiller fællesskabet en stor rolle i dagligdagen. Det er skabt af beboerne selv, der har stillet høje krav til arkitekturen, fæl­les­fa­ci­li­te­ter­ne og selve fællesskabet. Samtidig prioriteres det individuelle hus og det private familieliv højt. Husene er tegnet af de anerkendte LOOP Architects og bygges i naturlige, bæredygtige materialer med en høj design-kvalitet. Fridlevgrunden kalder altså på de, der gerne vil ud af storbyen og leve blandt nyttehaver og gum­mi­støv­lebørn.

Boligernes størrelse varierer mellem 65 og 172 m2. Hvert hus har en privat forhave og baghave, og alle endehusene har en ”sidehave”. Forhaven er din ”overgangszone” til fællesskabet – hvor du kan få en overdækket veranda – og derfra hilse på livet i gården. I baghaven kan du lave din egen ”jeg-trænger-til-ro”-zone.

Boligerne er inddelt i tre klynger. Hver klynge har et nært fælleshus til fællesspisning, hygge og evt. overnattende gæster. Herudover har det samlede lands­by­fæl­les­skab et stort fælleshus – den fantastiske ”lade”. Her er den smukkeste festsal med orangeri, og tilmed er her gymnastiksal, musikrum med god akustik, grovværksted og kreaværksted.

Fridlevgrunden er kuperet ned mod en lille sø og en eng på en sydvestvendt skråning. Fridlev ligger i det smukke sagn- og istidslandskab i Lejre Kommune lige ved de store Bidstrup Skove, badesøen Avnsø og Nationalpark Skjoldungernes Land. Her er massevis af vandreruter, fjordstier og en lille trækfærge. Det er selvfølgelig også rart, at togstationen findes indenfor gåafstand, samt at København kan nås i bil på kun 35 min.

Vi­su­a­li­se­rin­ger brugt i markedsføring er vejledende og uden ansvar.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Frederik Bøgeskov

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

fbo@edc.dk20 46 29 5158 58 77 35EDC Poul Erik Bech