Rækkehus fra EDC

Degnebanken 16

4681 Herfølge

2.995.000 kr.

4/3 rum, 129 m²

Super flot - ud til grønt område

Sælger har ladet ejendommen gennemgå en større renovering og istandsættelse. For at nævne et par:
- Tag fra 2018. - Gulvvarme i stueetage i 2014.
- Fyr/vandvarmer fra 2014. - Nye vinduer i 2018.
- God isolering resulterende i et flot energimærke B.

Ejendommen er særdeles velbeliggende i lukket kvarter med store grønne arealer lige uden for døren. Skole, svømmehal, gode indkøb, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og bør­ne­in­sti­tu­tio­ner kan nås på cykel, via lukket stisystem. Rækkehuset ligger tæt ved Herfølges største rekreative område med store fodboldbaner, legeplads, kælkebakke og lukket areal til hundeluftning. Bussen til Køge ligger lige ved ejendommen og Køge centrum nås på ca. 15 minutter.

INDRETNING: Via den hyggelige forhave/terrasse med carport og godt skurrum, er der indgang til flot istandsat og rummelig entre med flot renoveret gæstetoilet, trappe til 1. sal og regulært bryggers med god skabsplads og udgang til forhaven. Fra entreen ledes man videre til stort lyst køkken med bla.a. en flot detalje med flisebelagt væg. Det renoverede køkken ligger i åben forbindelse med ejendommens store lyse stue hvor vinduespartiet er skiftet således stue og have hænger bedre sammen. Fra stuen er der udgang til skøn syd- og vestvendt baghave med dejlig terrasse og udgang til stort rekreativt grønt område til de mere pladskrævende udfoldelser.

På 1. sal findes brugbar repos, 3 store lyse værelser, pt er 2 slået sammen, samt spidsloftet over 1. salen er udnyttet til hems med vindue. Endvidere findes et fantastisk flot totalrenoveret badeværelse med både kar, brus og væghængt toilet.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Anders Friis

Ejendomsmægler MDE, indehaver.

af.461@edc.dk20 12 55 8056 65 49 00EDC Selandia Køge