Rækkehus fra EDC

Guldrankevej 146

5200 Odense V

2.895.000 kr.

4/3 rum, 114 m²

Moderne rækkehus fra 2019 i Gartnerbyen

De sidste par år er Odense blevet en bydel rigere, og nu har I mulighed for at blive en del af det spændende, nye kvarter, Gartnerbyen. Her finder I denne moderne fortolkning af et byhus i to fulde plan, som er udført i gode materialer og et stilsikkert udtryk. Bydelen ligger tilmed tæt på city og har alle fornødenheder i nærområdet.

Ambitionerne for det nye kvarter har været store, og de indfries med en skøn blanding af både eje- og lejeboliger, se­ni­o­r­fæl­leska­ber og ungdomsboliger. Rækkehuset ligger tilbagetrukket i Havekvarteret, som grænser op til Åløkkestien, og dermed har I kun 700 meter til Åløkke Børnehus og 800 meter til skolen ved siden af. Gartnerbyen har sit eget supermarked og gode fællesområder med blandt andet en naturlegeplads.

Rækkehusene præsenterer sig afdæmpet i forskellige mur­stensnu­an­cer, og med byggeår i 2019 er I sikret de bedste byg­ge­stan­dar­der og ener­giop­ti­me­rin­ger, så du her får et billigt hus at varme op. Stueplan opvarmes behageligt med gulvvarme, og det gælder også badeværelset på første sal. Store vinduespartier på begge plan samt ovenlys ved trappen bidrager til et godt lysindfald på tværs af samtlige 114 m2, og dertil er materialerne udvalgt med stilsikker hånd. Indretningen beskrives bedst som nordisk i sit udtryk, men med et varmt touch. De naturlige materialer er alt andet end standard, og resultatet er et lækkert, fuldendt hjem. Til rækkehuset er der egen par­ke­rings­plads.

I bydes velkommen indenfor i en rummelig entré, hvor I har forbindelse dels til gæstetoilettet og dels til det åbne opholdsmiljø. Her har det flotte HTH-køkken fået en central placering, og dermed skabes også en naturlig opdeling i spiseafsnit og opholdsområde. Selvom der er god plads til opbevaring i køkkenets mange skabe og skuffer, er viktu­a­li­e­rum­met alligevel en kærkommen tilføjelse.

Førstesalen er indrettet med tre gode værelser, hvoraf det største har walk-in-closet og fransk altan. Badeværelset er udstyret med en rustik bordplade i egetræ og topmonteret håndvask, og her er i øvrigt vaskesøjle.

I får nemme udeområder på begge sider af huset. Den lille baghave har udsigt til stiens grønne beplantning, og da rækkehusene samtidig ligger forskudt er fliseterrassen dejligt privat. Foran boligen får I plads til parkering foruden et lille skur, og I kan også sagtens indrette jer med en hyggekrog på denne side.

Kontakt os for at høre alle detaljerne ved en fremvisning.

En bolighandel er en stor ting

Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Nina Remfeldt Sørensen

Afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

nisor@edc.dk27 50 53 1266 16 00 77EDC Tarup