Rækkehus fra EDC

Vedbendvej 61

5220 Odense SØ

1.850.000 kr.

4/3 rum, 120 m²

Skønt rækkehus i et roligt kvarter

Går man med en drøm om at bo i et roligt kvarter, hvor man er tæt på dagens fornødenheder såsom den kommende letbane, dag­in­sti­tu­tio­ner, skole, Ro­sen­gård­cen­tret, SDU, det nye supersygehus og mo­tor­vejs­net­tet, så er denne bolig en god mulighed.

Til boligen er der carport i baghaven.

I selve boligen bliver du budt velkommen i den åbne entré som tager dig med ind i det store og åbne køkkenalrum. Køkkenet er i åben forbindelse ind til en stor og rummelig vinkelstue, som giver dig godt med plads til både det store spisebord og en hyggelig sofaafdeling. Fra sofaafdeling har du naturligvis direkte udgang til en god flisebelagt terrasse med nedgang til en nem anlagt have samt carport med tilhørende værksted.

Tilbage i entréen har du adgang til både 1.sal og kælderen.
På 1.salen har du et praktisk indrettet badeværelse med 3 tilhørende værelser. Det ene af værelserne er oplagt til et lækkert walk-in. Du får ligeledes et praktisk og godt indrettet badeværelse.
Kælderen byder på et stort rummeligt disponibelt rum som er oplagt til kontor, træningsrum mv. Tillige finder rækkehusets rummelig bryggers med gode va­ske­fa­ci­li­te­te, hvor der er mulighed for indretning af endnu et badeværelse.

Et spændende rækkehus i flere etager som uden tvivl fortjener et kig.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Pia Ellegaard Nissen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

pen@edc.dk23 61 12 2466 12 61 26EDC Poul Erik Bech