Rækkehus fra EDC

Ringgade 45B, Lomborg

7620 Lemvig

745.000 kr.

4/3 rum, 118 m²

Velindrettet rækkehus med ugeneret have og fine bonusrum

En pæn og overkommelig bolig er ikke det eneste, der gemmer sig bag ydermurene på dette velholdte rækkehus. Der er nemlig gode muligheder for at udnytte det store loftsrum, og med den ekstra disponible plads formår huset at henvende sig bredt. Adressen hedder Ringgade 45B i Lomborg, og her får du en fin udsigt over det grønne skovområde, der strækker sig umiddelbart bag huset.

Blot tre enheder indgår i den lille række, som derfor må siges at være en ganske overskuelig bebyggelse. Ejendommen blev opført i slutningen af 70’erne, og man har valgt let changerende rødsten, rødt tag samt hvidmalet træværk og stern. Sammenlignet med mange tilsvarende boliger følger der en rigtig have med, hvor størstedelen af det matrikulære areal på knap 400 m² befinder sig på husets solrige sydvestside.

Her er anlagt en ugeneret og hyggelig have med fine bede, rododendron og endda en lille låge, der leder videre til det grønne område bag boligen. Mod øst får du til gengæld en stor terrasse, der har karakter af et pasningsnemt gårdhavemiljø. Carporten er integreret i byggeriet, og den kan nemt fungere som et praktisk overdække, som er behjælpeligt, uanset om vejrudsigten truer med blæsevejr, byger eller bragende solskin.

Carporten har desuden direkte forbindelse til boligens bryggers, hvor va­ske­fa­ci­li­te­ter og overtøj finder plads. En meget veldisponeret planløsning giver herfra fuld udnyttelse af boligen, som byder på tre værelser. Adgangen hertil går via de centrale opholdsrum, som tæller en lys opholdsstue foruden et rummeligt køkken med spiseplads. Du får dertil et badeværelse i en hæderlig størrelse.

Et bagvedliggende disponibelt rum på 10 m² giver mulighed for værksted, hobbyrum eller andet, og i den lille, mellemliggende gang finder du trappen til loftet. I dag fremstår arealet som et depotrum, men med få midler og lidt knofedt kan du få et rigtig fint bonusrum, som takket være et stort tagvindue ovenikøbet vil fremstå lyst og meget anvendeligt. Selve boligen tæller 118 m², og afrundingsvis opvarmes hjemmet med fjernvarme.

Du er i gåafstand til daginstitution og dagplejer, og lige i nærheden kan børnene stige på skolebussen til skolen i Ramme, som ligger 4 kilometer væk. Her er der åbnet en køb­mands­for­ret­ning, og der er ligeledes cykelsti imellem de to små byer.

Lomborg er en mindre landsby, med et godt sammenhold. Byen har flere foreninger med gode tilbud og samarbejder samtidig med de om­kring­lig­gen­de byers foreninger - og derfor er der rig mulighed for at alle aldre kan dyrke fri­tidsak­ti­vi­te­ter og skabe relationer.

Ca. 7 km. fra Lomborg ligger Lemvig, hvor der er adskillige dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt et velfungerende handelssliv i diverse detailbutikker. Tæt på finder du ligeledes Klosterheden samt Vesterhavet der begge byder på naturskønne oplevelser året rundt.

Ønsker du en fremvisning, så tøv ikke med at kontakte EDC Lemvig allerede i dag på telefon 96 63 40 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 5596 63 40 00EDC Lemvig