Rækkehus fra EDC

Markedsgade 59

7900 Nykøbing M

1.195.000 kr.

6/3 rum, 193 m²

Spændende og moderne bolig på 193 m2 centralt i Nykøbing med frit udsyn over grønt område

Hold på hat og briller – her er et utroligt spændende og rummeligt enderækkehus, der er langt ud over det sædvanlige. Huset er flot moderniseret og er på alle måder klar til en ny familie. Med gåafstand til samtlige faciliteter i Nykøbing er alting bare nemmere i det daglige. Det gælder bl.a. både indkøb, skole, gågade, skov og strand.

Boligen indeholder hele 193 m2 bolig fordelt på 3 plan beliggende med frit udsyn over grønt område. Huset er meget velholdt og pænt moderniseret i de senere år. Idet det er et enderækkehus, så er huset fritliggende på 3 sider. Til huset er et isoleret værkstedsrum, carport, redskabsrum og et fint vaskerum.

Indretning: Indbydende entré med indgang til en mellemgang, hvor der er indbygget trappe til både over- og underetagen. Fra gangen får I adgang til et dejligt, lyst og pænt badeværelse fra 2006 med bruseniche og gulvvarme. Fra gangen er der ligeledes adgang til en skøn stue med en dejlig størrelse, væghængt brændeovn og et fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier, hvor I virkelig får naturen indenfor. Fra stuen er der udgang til en herlig, ophævet terrasse, som bare oser af hygge. Der er den dejligste udsigt fra både stue og terrasse ned over haven og området. Flot køkken i rigtig pæn stand, som via bue og niveauforskel er i åben forbindelse med et super skønt alrum, der både har karnap, loft i kip, gulvvarme og udgang til østvendt terrasse. Yderligere er der fra stuen et dejligt soveværelse med faste skabe og også herfra er der udgang til den ophævede terrasse. Både alrum og soveværelse er tilbygget. 1. salen består af repos, to store, gode værelser samt et nydeligt badeværelse med kar. Særdeles lys og behagelig underetage på 75 m2, hvor 59 m2 er beboelse og 16 m2 er kælder. Her er gang, disponibelt rum, et stort bryggers/vaskerum med skabe, bord, vask og god plads til hårde hvidevarer. Tilmed er der en enormt dejlig stue/multirum med pejs, der kan anvendes til utallige formål. Evt. opholdsstue, te­e­na­ge­af­de­ling, soveværelse, hobbyrum, liberalt erhverv eller noget helt andet. Fra rummet er der direkte udgang til delvis overdækket terrasse og den skønne have. En utrolig dejlig bolig, der er holdt i en hyggelig og lys stil hele vejen igennem og med en god planløsning, som kan indrettes på forskellige måder, som løbende kan tilpasses familiens behov.

Huset er beliggende på en super skøn grund, hvor der er indrettet mange hyggesteder rundt omkring. Grunden er velanlagt med forhave, flisebelagt parkering og indkørsel til carport med redskabsrum. Herfra er der flisegang til den hyggelige østvendte terrasse og med videre gang om i haven, som består af en stor flisebelagt terrasse med trappe op til ophævet træterrasse. Der er en dejlig lukket have, som består af hæk, bede, buske, træer samt endnu et hyggeområde. Fra terrassen er der adgang til udhus/værkstedsrum, der er isoleret og kan benyttes til mange formål.

Et utrolig dejligt og specielt sted, hvor der er nogle enormt gode rammer ude som inde.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors