Rækkehus fra EDC

Skelbækvej 5

8240 Risskov

3.898.000 kr.

4/3 rum, 100 m²

Halvt dobbelthus i Høje Risskov

Her har I muligheden for at erhverve Jer et halvt dobbelthus i Høje Risskov. Her får i mulighed for at sætte jeres helt eget præg på boligen, da boligen fremstår stort set originalt.
I kommer til at bo i kort afstand til Riis Skov, desuden i gåafstand til både Risskov Skole samt særdeles gode ind­købs­mu­lig­he­der i Veri Centret.

Herudover er der kun 6 kilometer til Aarhus C, og der er cykelsti hele vejen hertil - via Riis Skov og langs vandet.

Boligen er meget velindrettet og byder på entré med plads til overtøjet, badeværelse med brus samt hele 3 værelser, stor stue med udgang til skøn lukket have, køkken med adgang til stort bryggers.

Boligen har en meget skøn og ugenert beliggenhed som det bageste hus på grunden, så man her kan nyde sin have i fred og ro. Desuden hører der en garage til huset.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Sommerlund

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

tso@edc.dk61 39 34 9858 58 71 18EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå