Rækkehus fra EDC

Østergårds Alle 121

8362 Hørning

2.895.000 kr.

5/4 rum, 126 m²
Solgt

Særdeles flot og ind­flyt­nings­klart rækkehus i børnevenligt område

Højt beliggende på Østergårds Alle finder I denne ind­flyt­nings­kla­re bolig i to hele plan. Ejendommen er opført i 2020 som la­ve­ner­gibyg­ge­ri, med minimale energi- og ved­li­ge­hol­del­ses­ud­gif­ter, og i et fornuftigt og gennemført materialevalg, der fungerer både i udseende og i praksis. Og placeringen på lukket, børnevenligt vænge, giver mulighed for en nem hverdag, særligt som børnefamilie, da alle nødvendige institutioner og faciliteter er tæt på. Det være sig folkeskole, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner og fritids-/idrætsak­ti­vi­te­ter samt dag­lig­va­re­ind­køb.
På Østergårds Alle 121 får I alt ovenstående, og samtidig er der taget hensyn til alt, hvad den moderne familie behøver af parkering, fælles grønt areal, og kvalitet i byggeriet, der gør ved­li­ge­hol­del­ses­be­ho­vet og ener­gi­for­bru­get så begrænset som overhovedet muligt. En praktisk, klinkebelagt entré, leder ind til JKE-køkkenet, der er i åben forbindelse til den sydvendte stue, der øger fornemmelsen af rum og sammenhæng i stueetagen. Den gode opholdsstue giver plads til både spisestue og so­faar­ran­ge­ment, og med stort vinduesparti samt udgang til den private træterrasse, er der her et lyst og behageligt miljø inde som ude i fin kombination. Hele stueetagen opvarmes med gulvvarme, hvor der også er blevet plads til et praktisk gæstetoilet og et separat bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter. Et højloftet trappeløb til overetagen giver behagelig overgang fra opholdsetagen til be­bo­el­ses­e­ta­gen, der består af hele fire værelser og et flot badeværelse med ovenlys i god størrelse. Badeværelset er med gulvvarme og forsynet med væghængt toilet samt separat bruseniche. En funktionel og gennemtænkt indretning, der udnytter pladsen - på begge plan - bedst muligt.

Her er en ind­flyt­nings­klar bolig, oplagt til parret, singlen, eller den mindre familie – hvor stand, stil og indretning er upåklagelig. Beliggenheden er praktisk, og boligen fremstår klar til at tage i brug, og er oplagt for jer, der sætter pris på at bo i tidssvarende byggeri med lave varmeudgifter samt både funktionalitet og ved­li­ge­hol­del­ses­ven­lig­hed i højsædet. Til boligen er der desuden egen carport med tilhørende redskabsrum.

Hørning er beliggende i Skanderborg Kommune tæt ved kommunegrænsen til Aarhus Kommune. Hørning er en hurtigvoksende by, dels på grund af den korte afstand til det Østjyske Motorvejsnet og dels på grund af boligpriser, som er attraktiv for boligkøbere.

Fakta om Skanderborg (65.138 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
24,66
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.253 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.992 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.809 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
82703305
Boligareal
126 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
179 m²
Antal etager
2
Byggeår
2020
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
2.327 kr.
Pris/m²
22.442 kr.
Liggetid
96 dage
Pris
2.895.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Vægtet areal
129 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
145.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.935 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.282 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kennet Hansen

Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD (FR), MDE

kha@edc.dk27 14 97 9958 58 70 13EDC Poul Erik Bech