Rækkehus fra EDC

Lystruplund 37

8520 Lystrup

2.395.000 kr.

4/3 rum, 96 m²
Ny Pris

Halvt dobbelthus med tre soveværelser

Ejendommen:
Den velindrettede bolig er beliggende centralt i Lystrup i Lystruplund, hvor man både kan nyde godt naboskab og kort afstand til bus samt letbanestop. Det halve dobbelthus er indrettet med to gode værelser og et soveværelse. Foran ejendommen er der en praktisk carport med tilhørende redskabsrum.

Boligen:
Boligen byder på et fint bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og plads til opbevaring af sko samt overtøj. Herfra er der adgang til det centrale rum i boligen, som består af køkken-alrum og stue i ét. Her er god plads til både spise- og sofaafdeling, og der strømmer masser af lys ind igennem det store vinduesparti med skydedør.

Fra den hyggelige stue har man udgang til en vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i den dejlige have, hvor man er ugeneret og omgivet af smukke blomsterbede. I forbindelse med stuen finder man via en lille fordelingsgang to gode værelser samt boligens badeværelse. Badeværelset fremstår velholdt med lyse elementer og med indlagt gulvvarme. Igennem boligens entré er der adgang til det rummelige soveværelse, hvor der er masser af garderobeplads i de indbyggede skabe.

Til boligen hører et stort loftrum, hvor lignende boliger tidligere har fået godkendt hele eller dele af dette til udnyttelse som bo­lig­kva­drat­me­ter.
Dette afhænger af en konkret ansøgning og kommunal godkendelse.

Området:
Boligen har en yderst central beliggenhed i Lystrup i et stille og børnevenligt område med en rigtig god legeplads. Her er man i gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der, bus- og let­ba­ne­for­bin­del­ser, dag­in­sti­tu­tio­ner, skole, fitnesscenter. Yderligere er der cykelafstand til Egå Engsø, bibliotek, tennisbaner, samt svømmehal. Man har kun få minutter til motorvejen, og Aarhus C kan nås indenfor 15-20 minutters kørsel.

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 7287 85 03 33EDC AROS