Rækkehus fra EDC

Egesholm 1F

8700 Horsens

2.195.000 kr.

4/3 rum, 122 m²

Nyt og ener­giop­ti­me­ret rækkehus!

Rækkehuset på Egesholm er placeret centralt i det meget populære Egebjerg, som er beliggende lige nord for Horsens. Egebjerg er særdeles attraktiv pga. sine trygge stisystemer til en af Horsens' bedste skoler, flere ind­købs­mu­lig­he­der, sport­s­fa­ci­li­te­ter og børnehave. Egebjerg er omkranset af en meget smuk natur med skov og sø, som benyttes flittigt at motionister og gående. Området er både børne- og ældrevenligt med aktiviteter til alle aldre i idræts­for­e­nin­gen og for­sam­lings­hu­set. Fra Egesholm har du kun få minutters kørsel til motorvej E45 i nord- og sydgående retning, hvilket betyder at både Århus og Vejle kan nås på under 30 minutter.

Rækkehuset i 2 plan er godt indrettet i spændende materialer og god lofthøjde i hele boligen. Stueetagen er indrettet med et stort køkken/alrum i direkte og åben forbindelse med en rummelig stue. Derudover findes der i stueetagen et badeværelse med plads til vaskesøjle og en entré.
På 1. salen findes 3 gode værelser, hvor der fra det store soveværelse er udgang til vestvendt altan, et stort badeværelse, og et perfekt spot til placering af en mindre arbejdsstation.

Varmeforbruget er lavt i boligerne, som også er opført med med et energimærke A2020. Forbruget kan holdes lavt, da der opvarmes med en energivenlig varmepumpe kombineret med solceller på taget.

OBS: Billeder kan være fra et lignende rækkehus, hvor der kan være forskel på gulv og inventar.

Kontakt EDC Projekt for en fremvisning!

En tryg bolighandel

Jeg har stor fokus på at være tæt på mine kunder, så de får den bedst mulige oplevelse hos EDC. Det sker bl.a. gennem tæt og troværdig dialog, som giver tryghed gennem hele processen.

Jakob Riis

Ejendomsmægler, MDE, Projektsalg

jarii@edc.dk28 25 63 0276 25 56 95EDC Ejendoms Centret A/S