Rækkehus fra EDC

Hessellund 14

8700 Horsens

5.495.000 kr.

5/3 rum, 161 m²

Fantastisk villa med eminent udsigt

Denne fantastiske ejendom er beliggende helt unik ved sundet i Horsens, som byder på en bred vifte af faciliteter og rummelige områder. Hvis du drømmer om at bo tæt ved skov og fjord og samtidig have byens kulturliv i cykelafstand, skal du se nærmere på denne skønne villa.

I det øjeblik du kører ind ad det lukkede vænge, fornemmer du med det samme roen sænke sig. Her er fredfyldt, smukt og i særdeleshed naturskønt. Huset er trukket tilbage fra bylivet og beliggende midt inde i en naturoase fyldt med lyden af fuglekvidder og udsigt til vand og skov.
Ejendommen trukket tilbage fra landskabet således at man får fuld udsigt til naturen. Der forefindes flere gode terrasser, hvor du kan nyde frisk luft og naturskønne omgivelser. En af de fantastiske faciliteter ved denne ejendom er den store dobbeltgarage. Denne garagemulighed giver ikke kun rigelig med plads til parkering af køretøjer, men kan også bruges som op­be­va­rings­plads til værktøj, udstyr mv. Huset har flere gode ni­veau­for­skyd­nin­ger i grundplanen som er med til at skabe en god dynamik i indretningen samtidig med de store vinduespartier trækker naturen med ind i boligens mange rum.

Ejendommen rummer et væld af gode kvalitets tilvalg, som bl.a. lækkert Svane køkken i hvid højglans med egefinér samt mørk gra­nit­bord­pla­de. Badeværelserne er ligeledes med Svane elementer i mørk grå og med bordplader i smukke terrazzo sten. Huset er ligeledes udført med smukke egetræs plankegulve med egetræs fodlister i de fleste rum. Herudover er der lavet spot i køkkenet og badeværelserne samt Svane ind­byg­nings­ska­be på værelserne.

Når du træder ind i boligens nydelige hall, får man øjeblikkeligt følelsen af rummelighed bl.a. på grund af loftshøjde og det gode lysindfald. Herfra er der adgang til badeværelset samt et rummeligt køkken med smukke hvide elementer og højt til loftet overalt i huset. Fra køkkenet kan du gå ned af trapper til husets spisestue med direkte udgang til terrassen i den hyggelig have. Herudover byder huset nederste etage på et gæsteværelse samt soveværelse med eget badeværelse.
Øverste etage indeholder en hyggelig stue med et fantastisk lysindfald og et disponibelt rum, der kan bruges efter behov. Herudover forefindes rummeligt kontor. Gangen, som forbinder stue med kontor, har pa­nora­mavin­du­er og udgang til stor terrasse, hvor du kan nyde de naturskønne omgivelser og den beroligende udsigt.

Denne ejendom er virkelig en unik mulighed for at bo i et rummeligt hjem med mange faciliteter og en fantastisk na­tur­be­lig­gen­hed i kort afstand til bylivet.

Fakta om Horsens (96.480 indbyggere)

Kommuneskat
25,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
22,56
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.254 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.800 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.739 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87106702
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/3
Antal etager
2
Byggeår
2006
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
3.433 kr.
Pris/m²
34.130 kr.
Pris
5.495.000 kr.
Prisudvikling
-15,00 %
Liggetid
167 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
275.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.451 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.275 kr.
Læs mere om boliglån

Bolighandel fra A-Z

En kunde hos os skal opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved, at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dkEDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00