Rækkehus fra EDC

Dalgasvej 7

8800 Viborg

2.195.000 kr.

5/3 rum, 122 m²

Charmerende og nostalgisk rækkehus i Midtbyen

Drømmer du om dit eget lille paradis midt i byen, så er dette rækkehuset lige noget for dig. Boligen er i behørig afstand til alt hvad Viborg midtby har at tilbyde, f.eks. er der kun 240 m fra nærmeste indkøb, 450 m fra Viborg banegård og
kun 450 m til Viborg centrum, hvor caféer, restauranter, shoppe-muligheder m.m. findes. Boligen har en grund på 356 m² og besidder 122 m² fordelt på stueetagen og 1. salen samt en kælder på hele 68 m².

Du bydes velkommen i entreen hvor man virkelig kan mærke atmosfæren og charmen som løber igennem hele huset, her er der både er plads til sko og overtøj. Entreen fungerer som fordeler gang til køkken, toilet, samt stue og spi­se­af­de­lin­gen, herfra kan 1. salen via en smuk vinkeltrappe nås samt kælderen.
Gæstetoilettet som findes i stueplan, er velholdt og med flotte gamle detaljer. Køkkenet fremstår tidløst i sorte og cremet elementer, her er god opbevarings- og arbejdsplads. Rækkehuset har desuden en flot og herskabelig stue samt spisestue, hvor der her er de flotteste stuk udsmykninger i loftet. Der er desuden fra spisestuen udgang til boligens sydvestvendte udestue, hvor sene sommeraftner kan nydes med venner og familie - der er ligeledes fra udestuen udgang til den sydvestvendte terrasse og lukkede have.

1.Salen er boligens værelses afdelingen, heroppe finder du 3 soveværelser af rummelige størrelser, hvor det største af de 3 værelser har indbyggede skabe.
Derudover findes rækkehusets badeværelse også på denne etage, badeværelset har gennemgået en renovering i nyere tid og fremstår derfor meget ind­flyt­nings­klar, samtidig har sælgerne gjort sit for at bibeholde nogle gamle elementer for at skabe den flotte røde tråd. Kælderen har en god loftshøjde. Hernede finder du et godt du et godt udnyttet vaskerum, viktualierum, værksted samt et disponibelt rum. Fra kælderen er der direkte udgang til boligens forhave.

Til huset hører en dejlig lukket samt nem have, som stort set kun er udlagt i græs, med få bede - her er god plads til diverse uden­dør­sak­ti­vi­te­ter sammen med familien.
De høje træer bagerst i haven gør at man ligger ugenert. Derudover har ejendommen en rigtig god garage samt et skur til opbevaring af diverse haveredskaber.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere