Rækkehus fra EDC

Fennebakken 89

8800 Viborg

1.750.000 kr.

4/3 rum, 105 m²
50 visninger de seneste 24 timer

Ind­flyt­nings­klart gårdhavehus med attraktiv beliggenhed

Nu udbydes et af de attraktive gårdhavehuse. Huset har en af de bedste beliggenheder for området og ligger direkte ud til grønt areal og få skridt fra rekreative områder, Granada Skoven og Nørresø. På Fennebakken er I ligeledes tæt på dag­in­sti­tu­tio­ner, indkøb, skole, ung­doms­ud­dan­nel­ser og fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

Gårdhavehuset fremstår meget velholdt og helt ind­flyt­nings­klart. I 2018 får huset en ordentlig opdatering, hvor der blandt andet er brændt nyt tagpap på, lagt nye lyse gulve i ask og renoveret bryggers, samt nye hvidevarer.
Planløsningen er optimal og byder på lys entré med adgang til godt badeværelse med bruseniche og karbad, og et af husets værelser. Sælger har fået rykket en væg, så værelset i dag er mere rummeligt. Badeværelset har i 2020 fået nyt møblement.

Fortsættes turen, kommer man til husets hjerterum; det store rummelige køkkenalrum, hvori der er god plads til at kokkerere et godt måltid, som man kan forkæle familie og venner med. Lyset vælter ind ad de store vinduer. I det lyse køkken er der ovenlysvindue, der ligeledes bidrager til det gode lysindfald. Inden for det sidste år er det store vindue mod gårdhaven skiftet, ligesom der også er etableret terrassedør, så man i dag kan gå direkte ud i gårdhaven fra alrummet. Gårdhaven er en oase med nyere skur, overdækning, markise og drivhus. Gårdhaven vender helt optimalt for solen, og afskærmningen giver et fantastisk privat uderum, hvor der stort set altid er læ. Sælger har gjort meget ud af at gøre det til et lækkert sted at opholde sig.

I alrummet er der adgang til husets to andre værelser, der ligesom soveværelset også fremstår lyse og rummelige. Endvidere er der adgang til den store, lyse stue, der har vinduesparti hele vejen ud mod gårdhaven. Fra stuen er der ligeledes udgang til gårdhaven.
I vil på Fennebakken møde et godt naboskab, hvor man hilser på og hjælper hinanden, samt blive en del af en veldreven grun­de­jer­for­e­ning. Man gør en dyd ud af at holde fæl­les­a­re­a­ler­ne pæne, samt afholde fæl­les­ar­ran­ge­men­ter i beboerhuset.

Er pladsen blevet for trang?

Kontakt mig, og hør om dine muligheder for køb og salg.

Jesper Navntoft

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

navntoft@edc.dk21 60 95 7521 60 95 75EDC Svend Døssing