Rækkehus fra EDC

Nordens Huse 10

9000 Aalborg

3.495.000 kr.

4/3 rum, 102 m²
Ny Sag

Smukt moderniseret bolig i Mølholm

Dette skønne og totalrenoveret rækkehus er beliggende i det dejlige Mølholm-kvarter, og rummer 102 veludnyttede kvm!
Rækkehuset er i cykelafstand til ind­købs­mu­lig­he­der, Aalborg centrum samt Hasseris Bymidte. Det moderne rækkehus ligger også i kort afstand til det naturskønne område Nordens Kridtgrav, som byder på gode gåture på de anlagte stier. Derudover er boligen beliggende i gåafstand til Limfjorden. Der er hertil mange ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der i nærområdet, som både byder på fodbold, håndbånd, sejlsport m.m.
Rækkehusets 102 kvm byder på et rummeligt og praktisk bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter, masser af god op­be­va­rings­plads og dejligt lyst klinkegulv samt spots i loftet. Rækkehusets køkken er i moderne sorte materialer med både vinkøleskab, masser af bordplads, spots i loftet og i åben forbindelse til stuen. Derudover har køkkenet smukke detaljer såsom fingertappet egetræsskuffer. Boligen rummer herudover også et skønt spiseområde med god plads til spisebord samt udgang til den overdækket træterrasse. Boligens stue er stor og rummelig, og har et dejligt vinduesparti mod sydvest som skaber et godt lysindfald i rummet. Rækkehuset har hertil 3 gode værelser, hvortil soveværelset har indbygget skabe med skydelåger. Boligens skønne badeværelse har store og lyse gulvklinker i moderne stil, masser af plads samt separat bruseniche.
Det istandsatte rækkehus har gennemgående lyst trægulv i både værelser, køkkenalrum samt stuen.
Til denne flotte bolig er der en brugbar og dejlig forhave samt en skøn sydvest vendt baghave med en god træterrasse som følger huset på bagsiden. Hertil er der en flisebelagt indkørsel med tilhørende carport med plads til bil i forlængelse med en flisebelagt sti langs husets mur.
Kunne dette skønne og moderne rækkehus med sydvest vendt have være noget for dig, så book allerede en fremvisning i dag på 98 16 17 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Dam Kjærgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Autoriseret køberrådgiver

ldk@edc.dk40 36 43 0740 36 43 07EDC Danebo