Rækkehus fra EDC

Fregatvej 1B, Lønstrup

9800 Hjørring

1.595.000 kr.

5 rum, 106 m²
Må bruges som sommerhus

CHARMERENDE RÆKKEHUS MED KIG TIL HAVET

Ikke langt fra vandet og Lønstrups bedårende klitlandskaber, byliv og friskfangede fisk ligger det hvidkalkede rækkehus med en perfekt placering for det naturelskende og aktive par eller den lille familie. Parker bilen i garagen og træd indenfor i den fine entre.
Her i huset er her plads til at drømme og gode muligheder for at skabe jer et unikt hjem, der er tilpasset jeres særlige behov. Fra husets bredeste glaspartier stråler solen smukt ind i de velholdte rum. I det lækre køkken-alrum kan lyset boltre sig omkring jer, mens I laver mad og lytter til musik fra gamle dage, før I nyder maden under aftensolen i den fine, grønne have.
Med maverne mætte kan I nemt tage et smut ind forbi byens centrum, spadsere lidt rundt på stranden eller købe lidt ekstra godt til ganen med hjem.
Rækkehusets rolige beliggenhed smitter af helt ind i indretningen, der er enkel og i velvalgte materialer. Med tre dejlige værelser og en skøn stue på første etage, hvorfra I har kig til havet, er her plads til børn, børnebørn, kontor eller hobbyværksted - alt efter jeres præferencer og sted i livet.
Rækkehuset kan desuden benyttes som fritidsbolig.

Når du først føler dig helt solgt...

Vi deler din begejstring. Vi ved godt, hvordan det føles, når en ny dør åbner sig, så man kan se fremtiden for sig. Vi ønsker ikke at sælge dig et lysindfald, en fornuftig kva­drat­me­ter­løs­ning eller en drøm. Vores ambition er at indfri dem; drømmene. Du skal være helt solgt, inden du køber.

Jesper Foget

Partner, Ejendomsmægler MDE

jefo@edc.dk30 53 06 1896 23 11 10EDC Danebo Lønstrup