Fritidshus fra EDC

Pilegårdens Haveby 46

2860 Søborg

3.195.000 kr.

3/2 rum, 60 m²
Åben for bud!
Åbent hus med tilmelding 19. apr. 10:00 - 15:00

Lyst og lækkert arkitekttegnet kolonihavehus fra 2022

OBS: Der er tinglyst et underblad i denne ejendom, hvorved fordelagtig belåning ved bank kan tilbydes i modsætning til det typiske fri­tids­bo­lig­køb. Spørg mægler for yderligere info herom.
Drømmer du om en haveidyl, nærhed til København og en moderne og ind­flyt­nings­klar bolig? Så er Pilegårdens Haveby 46, nok noget for dig.
Denne lækre ko­lo­ni­ha­ve­per­le er beliggende i det idylliske Pilegårdens Have by. Med sine 60 + 20 kvadratmeter og nyopførelse i 2022 på F-sokkel fundament - alt sammen med kompromisløse, håndplukkede materialer. Sjælden oplever man, at så mange komponenter spiller sammen og går op i en højere enhed, som det er tilfældet med denne skønne kolonihave. Dette er en unik mulighed for dig, der drømmer om en oase af ro og natur inden for en overskuelig rækkevidde af storbyens pulserende liv.
Træder du indenfor i hovedhuset bliver du mødt af en rummelig og lys entré. Lader du blikket vandre videre, bliver du hurtigt betaget af de store glaspartier ud mod haven, der kan åbnes og dermed får inde og ude til at flyde sammen. De store glaspartier, danner rammen for et fantastisk og stilrent køkken- alrum. Naturligt lys strømmer ind i alrummet, og over både stuemiljø og køkken er der store Velux ovenlysvinduer, som forstærker det skønne naturlige lys i hjemmet. Alrummet byder på et moderne design køkken fra danske Kvik. De mørke nuancer i køkkenet spiller godt sammen med det lyse hjem og de klassiske og elegante egetræsgulve. Ko­lo­ni­ha­ve­hu­set byder desuden på to gode soveværelser og et lyst og rummeligt badeværelse. Badeværelset er moderne og tidløst, grundet de velvalgte materialer, som bl.a. designvask fra Kvik, New Yorker brusevæg, rainshower og Unidrain. På badeværelset er der et stort Velux ovenlysvindue over brusenichen samt dør ud til haven.
Dette næsten nyopførte kolonihavehus fra 2022 byder på helårs­klo­a­ke­ring, helårsvand og som prikken over i’et er der etableret gulvvarme i hele hovedhuset med luft-til-vand enhed fra Bosch. Hovedhuset er isoleret med 28mm og har 2-lags vinduer fra KPK samt Velux. Foruden det skønne og kva­li­tets­be­vid­ste hovedhus, er her også et nyopført lyst og indbydende anneks med eget toilet samt et funktionelt og stort skur, hvor der er udtag til vaskemaskine, teknisk rum samt placering af Bosch enhed.
En flot træterrasse omkredser hele huset, så du let kan træde barfodet ud og nyde solen fra tidlig morgenstund i den hyggelige og ugenerede baghave samt om aftenen, enten på terrassen eller i den store forhave med nylagt græs, hvor der er god plads til både bold og leg.
Med beliggenhed i Pilegårdens Haveby bliver det ikke meget bedre. I havebyen er der et udpræget godt naboskab, fællesmiddage og arrangementer. Du er inden for gåafstand til BIG shopping center, Utterslev Mose og Kagsmosen, hvilket giver dig en mulighed for at nyde shopping, naturskønhed og rekreation i nærområdet. Der er kun 300 meter til den nærmeste legeplads, perfekt til børnefamilier, og blot 1.3 km til nærmeste S-togstation, der hurtigt bringer dig ind til Københavns Centrum.
Denne kolonihave skal opleves! Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
26103533
Boligareal
60 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
400 m²
Byggeår
2022
Ejerudgifter pr. md.
1.410 kr.
Pris/m²
53.250 kr.
Pris
3.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-9,00 %
Liggetid
30 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
160.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.716 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.153 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Staal Wounlund

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

msw@edc.dk41 31 75 12EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyllingevej 155, 2610 Rødovre

261@edc.dk36 72 18 00