Lystejendomme fra EDC

Møllevej 14

4460 Snertinge

3.995.000 kr.

4/3 rum, 2,08 ha
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 13:00 - 14:00

NYD DEN LANDELIGE IDYL OG BO KLOS OP AD BYEN

Her er tale om en ejendom som henvender sig til er­hvervs­dri­ven­de, he­ste­men­ne­sker­ne, na­tur­men­ne­sker­ne, flere generationer/familier eller mekanikeren. I kommer til at bo på en lille rolig vej, hvor I kan vælge at tage stikvejen direkte ned til Snertinge by.

Beliggenheden af ejendommen giver børnene mulighed for trygt at cykle i skole ad mindre veje og stisystemer. Firhøjskolen som er den lokale folkeskole med 0.-9. klasse er beliggende kun 2,7 km. fra ejendommen. Til de mindre børn findes både kommunale og private pas­nings­løs­nin­ger – hvoraf det skal nævnes, at den ene bor længere nede af vejen. Hvis I drømmer om at sende børnene på friskole har området har 2 yderst populære. I kan sende dem på Højbo friskole, som ligger kun 4 km. væk fra jeres ejendom. Her er mulighed for offentlig transport med gode buslinjer mellem Snertinge og skolen. Ellers findes også Bregninge-Bjergsted friskole, som der ligeledes findes buslinjer til.
Snertinge byder også på indkøb i form af den lokale Dagli’ Brugs. Hvis I ønsker at køre på en større indkøbstur, har I mulighed i de om­kring­lig­gen­de byer, hvor både Jyderup og Svinninge har mange dag­lig­va­re­for­ret­nin­ger og begge byer er ca. 5 min. kørsel væk i bil.
Til de sport­s­in­ter­es­se­re­de byder området på endeløse muligheder med bl.a. fodboldhold, håndboldhold, fitnesscentre, svømmehal, tennisbaner, mountainbike stier og meget mere!

Til naturelskerne ligger ejendommen lige midt i smørhullet af et unika af natur. Kun 10 min. væk fra ejendommen findes Vesterlyng, som er et 317 ha. stort område. Fantastiske gå muligheder rundt på heden og klitterne. Til børnene skal det nævnes, at Vesterlyngs badestrand tidligere er kåret til Danmarks 3. bedste badestrand og er meget børnevenlig.
Ca. 5 min. væk fra ejendommen finder i Skarresø, som er er en del af naturpark Åmosen. Skarresø byder jer på en 11 km. gårute rundt om søen med mulighed for at spotte havørnereden.
Når I drejer bilen ind ad indkørslen, vil I blive mødt af de smukke gamle egetræer og den store stenbelagte indkørsel. Her skal I ikke være bange for at invitere hele den pukkelryggede til fødselsdag, der er par­ke­rings­plad­ser til alle.
Ejendommen tilbyder jer en 360 graders udsigt over marker og med sin høje beliggenhed kan I nyde det kuperede landskab, som området har at tilbyde.

Ejendommen har tjent mange formål gennem årene, hvoraf her kan nævnes hesteejendom, mo­torcros­se­jen­dom, erhverv og meget mere.
Når bilen er parkeret i den store indkørsel, mødes I af den smukke gårdsplads med pigsten, så den autentiske Morten Korch fornemmelse beholdes.
Stuehuset byder jer velkomne med et stort åbent indgangsparti med direkte adgang til den rummelige stue. Herfra kan I vælge at gå ind i det lækre køkkenalrum. Køkkenalrummet emmer af landlig idyl med sit originale brændekomfur – som er fuldt funk­tions­dyg­tigt. Gulvet er et rustikt murstensbelagt med vandbårent gulvvarme, så tæerne ikke skal fryse i de kolde vintermåneder. Her er plads til det helt store spisebord i karnappen, som også har udgang til den skønne sydvendte have og terrasse. I stueplan finder I yderligere et kva­li­tets­ba­de­væ­rel­se med inventar fra Leon Petersen, kuma bordplade, grohe armatur og gulvvarme samt et soveværelse og bryggers/vaskerum. 1. salen er indrettet i 2016 og fremstår derfor stort set spritny. Den indeholder en stue og et stort soveværelse med indbyggede kommoder.

Hvis I drømmer om flere soveværelser er mulighederne uendelige. Der er mulighed for indretning i den rummelige stue eller på 1. salen. På 1. salen kan der både ændres på planløsningen, men der kan også udnyttes loftsrummet over karnappen, som på nuværende tidspunkt er uudnyttet.
Direkte fra stuehuset er der adgang til den gamle stald, der benyttes som opbevaring lige nu. Her kan evt. også indrettes flere soveværelser.
Generelt er der tale om en yderst velholdt ejendom med bl.a. tag fra 2014, 1. sal der er totalrenoveret i 2016 og meget mere.
Når I går ud af stuehuset og kigger til højre finder I den første udbygning. Sælger har haft benyttet det til lækkert butikslokale og gildesal. Mulighederne er uendelige i denne længe.
Der er indlagt vand og el, så hvis I drømmer om endnu en boligenhed, vil denne længe nemt kunne laves om til dette.
Hvis I krummer tæer ved tanken om at nedlægge et så lækkert kombineret butikslokale/gildesal – så frygt ej. Her findes en god 1. sal, hvor boligen også sagtens kan indrettes.

Den anden udbygning indeholder et enormt værksted hvoraf halvdelen har loft til kip. Værkstedet ville være idéelt til mekanikeren, som har brug for loftshøjden til lift. Værkstedet er gen­nem­renove­ret med troldtekt loft, støbt gulv og et værk­sted­s­toilet (ikke godkendt). Meget rummeligt med god op­be­va­rings­plads og bl.a. 2 hemse. Her kan evt. også indrettes bolig, da der allerede er vand, strøm og kloak.
Til ejendommen hører også en stor rundbuehal med målene ca. 12x22. Denne har tidligere været indrettet med hestebokse og har et hav af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Om det er den selvstændige, der skal bruge plads til maskinerne, he­ste­men­ne­sker­ne der ønsker at genetablere hestebokse, vognmanden der skal have førerhuset ind at stå eller måske hundetræneren der skal bruge det til undervisning. Mulighederne er uendelige. Det skal nævnes, at der også i denne er indlagt både vand og el.
Ejendommen har et fyrrum hvor I finder både et pillefyr og brændefyr. I kan derfor selv vælge hvilken af op­varm­nings­for­mer­ne I vil benytte jer af.
Til sidst er der et lille fint muret hønsehus, som også kan benyttes til skur eller lignende.
Udbygningerne og stuehuset fremstår velholdte og flotte hvid filtsede.

Uden­dør­s­a­re­a­ler­ne på ejendommen byder på et hav af terrasser. Faktisk så mange, at I har en i hver retning af ver­dens­hjør­ne­r­ne. Den vestvendte terrasse er en træterrasse med indbyggede spots, spabad, varmeelementer og afskærmning for vinden. Den sydvendte terrasse der ligger i forbindelse med den meget private have har ligeledes afskærmning for vinden og direkte indgang til køkkenalrummet. Den østvendte terrasse har stor markise, så I også kan nyde morgenstunden i regnvejret.
Grunden byder på en tidligere ridebane, som er drænet. Den kan nemt genetableres og udvides til en 20X60 bane. Pt. er den anvendt til urtehave og hønsehus. Den vidunderlige østvendte have byder på et børnemekka med legehus, gyngestativ og mulighed for fodboldbane.
Den resterende grund byder på den store motocrossbane med vuptier, der også kan også benyttes til fx BMX. Evt. omlægges til hestefolde eller mulighed for en fed ter­rænspring­ba­ne. Sælger bruger den på nuværende tidspunkt til gode gåture med hunden.
Her er alt i alt tale om en enestående ejendom med uendelige muligheder for såvel de selvstændige, he­ste­men­ne­sker­ne, hund­e­men­ne­sker­ne eller bare naturelskerne!

Fakta om Kalundborg (48.309 indbyggere)

Kommuneskat
24,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.684 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.475 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.228 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
17,9

Oplysninger

Sagsnr.
44505102
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
160 m²
Grundareal
2,08 ha
Rum/værelser
4/3
Erhvervsareal
662 m²
Byggeår / Ombygget
1817 / 2006
Energimærke
D
Pris
3.995.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Ejerudgifter pr. md.
3.468 kr.
Pris/m²
24.969 kr.
Liggetid
207 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Line Hansen

Ejendomsmægler MDE

lh.445@edc.dk61 54 80 05EDC Jyderup

EDC Jyderup

Sølystvej 5b, 4450 Jyderup

445@edc.dk59 27 66 66