Villa fra EDC

Tårngade 6

7600 Struer

1.250.000 kr.

5/4 rum, 117 m²
Åbent hus med tilmelding 30. mar. 12:30 - 17:00

Mu­rer­mester­vil­la med en fantastisk beliggenhed

Sælger fortæller, at Tårngade 6 byder på en dejlig villa med en skøn have og gode par­ke­rings­mu­lig­he­der. Det fungerer rigtig godt for os med privat soveafdeling på 1. sal sammen med badeværelset. Stueplan er vores leveområde, med et velfungerende køkken-alrum, hvor der er god plads til gæster, samt hyggelig tv-stue og toilet. Vi har i kælderen indrettet hjem­me­ar­bejds­plads og her er der også et toilet, viktualier rum og va­ske­fa­ci­li­te­ter. Kom og se hvor dejligt her er.
Denne dejlige mu­rer­mester­vil­la imponerer med en gennemtænkt planløsning, hvor hver eneste kvadratmeter er godt udnyttet, og huset fremstår yderst velholdt, hvilket gør den nemt at flytte ind i. Dette charmerende hjem er smagfuldt indrettet med opholdsrum på stueetagen og soveværelser på første sal, og der er toiletter på begge etager samt yderligere et i kælderen. Det skønne og velplejede have er anlagt med græsplæne, flere blomsterbede og hyggelige terrasser, der giver familien mulighed for at nyde sommeren og den vidunderlige have uforstyrret. Et isoleret skur der er indrettet som anneks, giver plads til forskellige aktiviteter. Hjemmet er også udstyret med en rummelig garage samt par­ke­rings­plads til to biler i hver deres indkørsel.
I stueetagen møder man en indbydende entre med adgang til gæstetoilet. Et stort og lyst køkken – alrum, der blev moderniseret for 4 år siden med stilfuldt Tvis- Mondulia køkken, er det helt fantastiske hjerte i hjemmet, som sælger faldt for. Dette rum fungerer utroligt godt med sin imponerende loftshøjde og flotte gamle stuk. Via en fransk dør fra alrummet kommer man ind i de hyggelige stuer, der er blevet forbedret med synlige bjælker og flotte gulve. Her er der en behagelig belysning og en vidunderlig udsigt til haven.
En trappe fører til første sal, hvor den indbydende soveafdeling befinder sig. Her finder man en repos samt tre gode værelser, hvoraf det ene er indrettet som et rummeligt walk in closet. Soveværelset er udstyret med en praktisk skabsvæg, der har nyere skabslåger. Det flotte badeværelse har en bruseniche og moderne inventar. Alle rummene på første sal er lyse, indbydende og har en god loftshøjde.
Kælderen er også indrettet og brugbar, med et disponibelt rum, et vaskerum med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, samt et lille skabsområde med vask. Derudover er der et viktualierum og et værksted til de praktiske behov.
Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af spe­ci­al­bu­tik­ker, spisesteder, skole og ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig.

Fakta om Struer (20.594 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.758 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.723 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.924 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,4

Oplysninger

Sagsnr.
70503680
Boligareal
117 m²
Vægtet areal
152 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
628 m²
Antal etager
2
Byggeår
1919
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.621 kr.
Pris/m²
8.224 kr.
Pris
1.250.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-10,00 %
Liggetid
640 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
65.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.179 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.714 kr.
Læs mere om boliglån

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00