Villa fra EDC

Mågevej 43

7680 Thyborøn

1.395.000 kr.

4/3 rum, 131 m²

God beliggenhed - Totalrenoveret og ind­flyt­nings­klar

I hjertet af Thyborøn – ganske få hundrede meter fra havnemiljøet – finder I denne gen­nem­renove­re­de villa, som dermed uden problemer kan kaldes både moderne og ind­flyt­nings­klar. Etplansvillaen på 131 m² er desuden velegnet både som helårsbolig og fritidshus.

Gulvvarme i alle rum, stilrent inventar og en flot rød tråd i de valgte materialer. Her er kort sagt tale om en to­tal­renove­ring, hvor der er taget hånd om både synlige og usynlige forbedringer. Det gælder også udenfor, hvor den kridhvide facade og det nye, mørke tag skaber et flot første­hånd­s­ind­tryk.

I bydes velkommen indenfor i en entré kombineret med bryggers, som ligger et par trin under den øvrige bolig. Herfra træder I op i det store opholdsområde med køkken og stue i ét. En halvmur skaber en intim krog i stuen, mens store, mørke gulvfliser giver de hvidmalede vægge og lyse, lyddæmpende trold­tekt­lof­ter et flot modspil. Loft til saksespær tilføjer rummet en ekstra dimension, og de mange vinduespartier garanterer et godt lysindfald dagen igennem. Den ekstra loftshøjde er desuden et gennemgående træk i hele huset, så alle rum nyder godt af den særlige stemning.

Køkkenet er stilrent med hvide flader, som brydes af sorte detaljer, og ved den ene bordplade er der siddeplads. Det tidløse udtryk går igen på badeværelset, som tilmed er rummeligt og udstyret med hele to vinduer. I samme ende som badeværelset finder I endvidere boligens tre gode værelser.

Grunden har en overskuelig størrelse på 445 m², men der er selvfølgelig blevet plads til en lille have og et par store terrasser, hvor I kan følge solen dagen igennem. Da baghaven indrammes af et højt hegn, er I endda sikret et ugeneret udemiljø. Bilen kan parkeres i garagen, mens I har ekstra plads til gæster, trailer eller campingvogn på den modsatte side af huset.

Thyborøn er en spændende fiskerby i udvikling - både i forhold til arbejdspladser og turisme. Udover indkøb, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner fra 0-6 år, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, jernbane som offentlig transport m.m. har den især sit hyggelige og dynamiske havnemiljø. Der er et rigtig godt sammenhold i byen og det er blot forstærket med Wærket, som er byens nye idræts- og kulturhus. Samtidig tilbyder Thyborøn et fint udvalg af spe­ci­al­bu­tik­ker og supermarkeder, så der er masser at komme efter, uanset om I bor her hele året eller blot nyder feriedagene i fiskerbyen.

Herudover har Thyborøn en helt unik beliggenhed i storslået natur helt ud til klitrækken og Vesterhavet og samtidig et skønt stykke strandbred ved indsejlingen til Limfjorden, hvor det er trygt at bade og opholde sig med børn.

Thyborøn er i stigende grad blevet en rigtig hyggelig by for både store og små.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105578
Boligareal
131 m²
Vægtet areal
137 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
445 m²
Antal etager
1
Byggeår
1960
Ombygget
1969
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.197 kr.
Pris/m²
10.182 kr.
Pris
1.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
122 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.520 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.647 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00